QC laborantti, Fermion Oulu, Orion Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 2.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Oulun laadunvalvontalaboratorioon laboranttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Tehtävän kuvaus
Tehtäviisi kuuluu lääkeaineiden sekä niiden raaka-aineiden ja välivaiheiden analysointia muun muassa farmakopean mukaisilla, nykyaikaisilla ja monipuolisilla analyysimenetelmillä. Lisäksi laboratorion tehtävänä on tuotannon puhdistusnäytteiden analysointi. Työ on 2-vuorotyötä. Työkieli on suomi.
Yksikön kuvaus
Fermion Oy on Orionin tytäryhtiö, joka valmistaa lääkkeiden vaikuttavia aineita ja työllistää noin 370 henkilöä. Pääkonttorimme ja T&K sijaitsee Espoossa ja tuotantolaitokset ovat Oulussa ja Hangossa. Teemme vastuullista työtä potilasturvallisuuden varmistamiseksi.
Oulun laadunvalvontalaboratorio on osa laadunvalvontaorganisaatiota, joka toimii lääkeaineiden valmistusta koskevien säädösten ja ohjeistuksen mukaisesti. Laboratoriossa analysoidaan tehtaalla prosesseissa käytettävät kemikaalit ja valmistuvat väli- ja lopputuotteet. Osallistumme menetelmien siirtoihin ja validointeihin. Kromatografiset menetelmät (HPLC, GC) ovat merkittävässä roolissa laboratoriossamme.
Tarjoamme
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn modernissa laboratoriossa sekä mahdollisuuden kehittyä laborantin tehtävässä. Me Orion-konsernissa arvostamme toisiamme. Työpaikassamme vallitsee avoin ilmapiiri ja arvostamme toisiamme, mikä näkyy hyvänä ryhmähenkenä ja tiimin keskinäisenä tukena. Tämän lisäksi tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin arvoihimme.
Edellytykset
Tehtävässä menestyminen edellyttää:

laborantin tai laboratorioanalyytikon tutkintoa
huolellisuutta ja järjestelmällisyyttä
oma-aloitteisuutta, organisointikykyä sekä tiimityöskentelytaitoa
hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa ja englannin kielen perusosaamista
valmiutta vuorotyöhön (aamu- ja iltavuoro) sekä noin kerran kahdessa kuukaudessa viikonlopputyöhön
Kokemus GMP-ympäristössä toimimisesta, sekä HPLC-/GC-analytiikasta katsotaan eduksi, mutta kyky ja kiinnostus uuden oppimiseen antaa myös edellytykset kasvaa tehtävään.

Lisätiedot
Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 2.6.2024.
Lisätietoja tehtävästä antaa Aila Runtti, QC Manager, puh. +358 50 9668 489 (Soittoajat: 13.5.2024 klo 15-16 ja 27.5.2024 klo 15-16)
#LI-ORION

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.
Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Meitä orionilaisia on 3600 yli 30 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.orion.fi/ura-orionilla/avoimet-tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=2512&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol