Oman äidinkielen sivutoiminen tuntiopettaja, ukra, Kirkkonummen kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Opetus on perusopetusta täydentävää opetusta ja tarkoitettu joko äidinkielenään kyseistä kieltä puhuville oppilaille tai sellaisille oppilaille, jotka ovat ulkomailla asuessaan oppineet kyseisen kielen. Opetuksen tarkoituksena on ylläpitää jo opittua kielitaitoa. Opetusryhmiä on lukuvuonna 2024-2025 kaksi, ja opetusta annetaan kaksi tuntia viikossa ryhmää kohti oppilaiden koulutuntien jälkeen. Opetusta järjestetään Gesterbyn ja Masalan kouluissa. Ryhmissä on usean vuosiluokan sekä usean koulun oppilaita. Palvelussuhteen ehdoissa noudatetaan opetusalan virkaehtosopimusta.

Opettajalta edellytetään äidinkielen tasoista kyseisen kielen taitoa ja suomen kielen ymmärtämistä. Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen mukaan: kyseisen kielen aineopinnot ja pedagogiset opinnot.

Valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Koeaika 5 kk.

Hakemukset lähetetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 10.5.2024 klo 12.00 mennessä. (Työavain KIR-03-221-24)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KIR-03-221-24/fi_FI