Puutarhuri/puistotyöntekijä (Idän kartanopuistot), Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 13.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on pitää huolta Helsingistä, Suomen pääkaupungista. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme nyt määräaikaisiin työsuhteisiin mukavia puutarhureita ja puistotyöntekijöitä pitämään huolta hyvin hoidetuista, arvostetuista ja kauniista puistoistamme. Tarjoamme töitä mm. Herttoniemen, Stansvikin ja Tullisaaren kartanopuistoissa, raunioituneissa huvilapuutarhoissa ja useilla arvoniityillä.

Kuka olet ja mitä teet?

Haemme työryhmiin joustavia, yhteistyökykyisiä, oma-aloitteisia ja työtä pelkäämättömiä, vahvalla fysiikalla varustettuja täysi-ikäisiä henkilöitä. Hakijoilta toivomme positiivista asennetta nopeasti vaihtuviin työtehtäviin ja sääolosuhteisiin.

Odotamme sinulta puutarha- ja viheralankoulutusta tai aiempaa vastaavaa työkokemusta alalta.

Edellytämme tehtäviin valittavilta ajokorttia (B/T).

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Tarjoamme työtä mukavassa työyhteisössä arvostettujen puistojen ja muiden uniikkien viheralueiden hoitamisessa. Tehtävät ovat monipuolisia fyysisiä ulkotöitä, joihin saat laadukkaan perehdytyksen.

Tarjoamme erimittaisia työsuhteita toukokuun puolen välin jälkeen aina lokakuun loppuun. Ajanjakso sovitaan kunkin valitun kanssa erikseen. Kerrothan hakemuksessasi, millä aikavälillä voit työskennellä.

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Olemme koulutusmyönteinen työnantaja, joka pitää huolta työntekijöistään. Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

Vain rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/STARA-06-5-24