Varhaiskasvatuksen opettajia (5), Pirkkalan kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme varhaiskasvatuksen opettajia (5) vakituisiin työsuhteisiin 5.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä toteutetaan varhaiskasvatussuunnitelman mukaista opetusta, kasvatusta ja hoitoa. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä. Työtehtäviisi kuuluu tiivis yhteistyö henkilöstön, huoltajien ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Tehtävät sijoittuvat seuraaviin varhaiskasvatusyksiköihin: Nuolialan päiväkoti, Päiväkoti Pakkalanlyhty, Päiväkoti Kurikansiipi, Soljan lastentalon varhaiskasvatus.

Varhaiskasvatuksesta huolehtii lämminhenkinen yhteisö, johon kuuluu noin 200 ammattilaista. Meillä on ilo työskennellä ajanmukaisissa tiloissa, joita ympäröivät hyvät ulkoilu- ja retkeilymahdollisuudet. Päiväkotiryhmissämme työskentelee yleisimmin kaksi opettajaa ja lastenhoitaja, tarvittaessa joukkoa vahvistaa varhaiskasvatuksen ohjaaja. Arjen työssä sinua tukevat lisäksi varhaiskasvatuksen erityisopettaja ja perheohjaaja. Vakituiset varahenkilöt ovat oiva apu.

Pidämme tärkeänä inklusiivisen toimintakulttuurin vahvistamista, leikkiä sekä positiivista pedagogiikkaa. Haluamme huomioida lasten yksilölliset tarpeet ja tarjota kaikille tasapuolisia mahdollisuuksia oppia, kehittyä ja osallistua yhteiseen toimintaan. Arviointi- ja kehittämistyö ovat osa laadukasta toimintaamme, jota hyvät voimavarat, toimivat käytännöt ja osaava johtaminen tukevat. Eheä opinpolku ja siirtymä eskariin rakentuvat varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen hyvällä yhteistyöllä.

Tarjoamme sinulle myös monipuoliset koulutusmahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen sekä työuran alussa oleville mentorointitukea.

Arvostamme varhaiskasvatuksen pedagogista osaamista, hyviä tunne- ja vuorovaikutustaitoja, sekä kykyä ottaa vastuuta tiimin ja työyhteisön toimintakulttuurin pedagogisesta kehittämisestä. Pidämme tärkeänä kasvattajan sensitiivisyyttä sekä kykyä ja halua ohjata toimintaa inklusiivisia periaatteita vahvistaen ja leikkiä arvostaen. Odotamme sinulta sitoutumista yhteisölliseen ja ratkaisukeskeiseen työskentelyyn.

Jos nämä asiat saavat sinutkin innostumaan, haluamme kuulla sinusta pian!

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Valittujen tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote.

Työsuhteiden täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Työaika on 38 tuntia 15min /viikko. Palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES).

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa: www.kuntarekry.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/598069/fi_FI