Laboratorioteknikko, Agnico Eagle Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Kittilän kultakaivokselle laboratorioteknikkoa

Haemme laboratorioteknikkoa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluu tuotanto-, ympäristö- ja geologisten näytteistä haku, esikäsittely ja analysointi laboratoriossa. Työskentelet osana rikastamon tuotantolaboratorion tiimiä. Työtä tehdään 10,5 tunnin päivävuorossa 5/5 rytmillä.

Odotamme sinulta
-kokemusta laboratoriotyöskentelystä ja soveltuvaa koulutusta
-turvallista työotetta, vastuullisuutta sekä paineensietokykyä
-oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja kykyä priorisoida
-osaamista laboratorion yleisimmistä laitetekniikoista sekä laadunvarmistus- ja kalibrointikäytännöistä
-ahkeraa työotetta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä kykyä työskennellä tiimin jäsenenä
-hyvää fyysistä kuntoa sillä työ on fyysisesti raskasta
-IT-taitoja (Microsoft Word, Excel, LIMS)

Lisäksi arvostamme
-kokemusta gravimetrisistä, titrimetrisistä, ionikromatografisista, UV/vis ja FAAS määritysmenetelmistä. Myös tuntemus Fire assay-menetelmästä katsotaan eduksi.
-innokasta ja samalla turvallisuusorientoitunutta työasennetta
-halua kehittää omaa osaamista ja ammattitaitoa
-voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön modernissa kansainvälisessä yhtiössä ja osaavan tiimin tuen. Työntekijänämme pääset osalliseksi laajoihin työsuhde-etuihin joihin kuuluvat mm. edullinen kuntosalikortti ja henkilöstölounas, ylimääräinen sairauskuluvakuutus ja mahdollisuus osallistua osakeohjelmaan ja henkilöstörahastoon. Kittilän kaivos sijaitsee lähellä Levin ympärivuotista matkailukeskusta, jossa on tarjolla hyvät palvelut ja upeat harrastusmahdollisuudet ympäri vuoden. Pyrimme tarvittaessa auttamaan asunnon löytämisessä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 10.5.2024. Toivomme, että liität hakemukseen CV:n liitetiedostona. Voit lisätä liitteenä myös oman vapaamuotoisen hakemustekstin. Lisätietoja antaa laboratorion työnjohtaja Taru Tammi 6.5.2024 klo 12-14 puh. 040 768 4654.

Agnico Eagle Finland työnantajanasi
Agnico Eagle Finland Oy on kanadalaisen Agnico Eagle Mines Limitedin tytäryhtiö. Yhtiömme operoi Kittilän kultakaivosta ja harjoittaa aktiivista malminetsintää Suomessa ja Ruotsissa. Kittilän kaivos on Euroopan suurin kultakaivos ja työllistää noin 500 omaa työntekijää. Osaava henkilöstömme on menestyksemme avain.

Meidät tunnetaan yhtenä Lapin parhaimmista työnantajista. Kittilän kaivos on edelläkävijä niin innovatiivisuudessa, tuotantomäärissä kuin kaivosturvallisuudessakin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://agnicoeagle.taleo.net/careersection/2/jobdetail.ftl?job=FIN00269&lang=fi