Lukion opinto-ohjauksen lehtori, Etelä-Tapiolan j, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Molemmissa lukioissa toimii lisäksi kaksi koulujen omaa päätoimista opinto-ohjaajaa. Lukiot sijaitsevat lähellä toisiaan.

Etelä-Tapiolan lukiossa on noin 600 opiskelijaa. Etelä-Tapiolan lukio on mukava ja opiskelusta innostunut aktiivinen yhteisö, jossa vallitsee hyvä Etis-henki. Lukiomme painotus on talous- ja yhteiskuntatieteet. Lukiossa toimii IB-linja.
Koulun nimi ja osoite: Etelä-Tapiolan lukio, Ahertajantie 5, 02100 Espoo

Tapiolan lukiossa on noin 530 opiskelijaa. Menestyvän yleislukion lisäksi Tapiolassa toimii erityistehtävän saanut musiikkilukio.
Koulun nimi ja osoite: Tapiolan lukio, Opintie 1, 02100 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Haettava tehtävä on vakinainen.

Palvelussuhde alkaa 1.8.2024.

Tämä työpaikka on esteetön.

Kelpoisuusvaatimus: Lukion opinto-ohjauksen lehtorin kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään perehtyneisyyttä lukion voimassa olevaan opetussuunnitelmaan. Kokemusta opinto-ohjaajan työstä sekä halua ja näyttöjä opetusaineen kehittämisestä. Erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat avainasemassa tehtävässä onnistumiselle.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme halua osallistua aktiivisesti koko koulun kehittämistyöhön.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!
Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan. Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1031-24/fi_FI