Lähihoitaja, mielenterveys- ja päihdetyön osaaja,, Validia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan luomaan elämäsi tarinaa Validialle. Haemme nyt lähihoitajaa monialaista palveluasumista tarjoavaan Paloharjun Validia-taloon. Voit olla esimerkiksi mielenterveys- ja päihdetyöhön suuntautunut lähihoitaja, päihdetyöntekijä tai vaikkapa mielisairaanhoitaja, tai voit olla hankkinut osaamisesi muulla tavoin. Huomioimme myös alan opiskelijoiden hakemukset. Tarjoamme sinulle ammatillisesti mielenkiintoisen työn yksikössämme ja hyvät kehittymismahdollisuudet!

Monialainen palveluasuminen on tarkoitettu asiakkaille, joilla on merkittäviä toiminnan rajoitteita ja haasteita, jotka voivat liittyä esimerkiksi aistisäätelyyn, impulssiherkkyyteen ja sosiaaliseen vuorovaikutukseen. Lisäksi asiakaskuntaamme kuuluvilla voi olla päihde- ja mielenterveydellisiä ongelmia. Palvelun keskiössä on yhteisötoiminta, jonka tavoitteena voi olla esimerkiksi sosiaalisten taitojen harjoittelu, elämäntaitojen vahvistaminen, voimavarojen ja vahvuuksien löytäminen sekä tavoitteiden saavuttaminen.

Meillä pääset hyödyntämään ja kehittämään ammattitaitoasi laajasti. Mukavassa moniammatillisessa tiimissämme et ole koskaan yksin, vaan teemme saumatonta yhteistyötä ja kohtaamme työn haasteetkin aina yhdessä. Avainsanat työyhteisössämme ovat avoimuus ja keskustelevuus. Me kaikki olemme sitoutuneet hyvän työilmapiirin ylläpitämiseen, ja mahdollisiin ongelmakohtiin puututaan nopeasti ja tilanteet käydään läpi keskustellen. Tukenamme kaikessa on palvelupäällikkö, joka vastaa sekä työmme ja toimintamme että hyvän työskentelykulttuurin kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle:
-Perehdytyksen osaamisesi mukaan
-Ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen
-Kilpailukykyisen palkkauksen työehtosopimuksen mukaan sekä tehtäväkohtaisen lisän (150€/kk)
-Mahdollisuuden palkan korottamiseen vastuun lisääntyessä, joka tapahtuu osaamisen ja näyttöjen kautta
-Alennuksia eri yhteistyökumppaneilta, työsuhdepolkupyörän sekä liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun
-Koulutusmahdollisuuksia sekä työkykypainotteisen ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon vakituiselle henkilöstölle.

Toivomme sinulta:
-Aitoa kiinnostusta vammaistyötä kohtaan
-Tartuntalain mukaista rokotussuojaa (lisätietoja yhteyshenkilöltä)
-Soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta tai alan opintoja
-Positiivista ja iloista asennetta
-Halua oppia uutta ja kehittyä työssäsi

Jätäthän yhteystietosi meille mahdollisimman pian. Huomioithan, että käsittelemme vain hakulomakkeen kautta tulleet hakemukset. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön johtaja Marjo Kortelainen, puh. 044 478 4261 tai sähköpostitse marjo.kortelainen@validia.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.validia.fi/jobs/3115377-lahihoitaja-tai-alan-opiskelija/applications/new