Lähihoitaja Haapaniemen Validia-taloon Jyväskylää, Validia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan luomaan elämäsi tarinaa Validialle. Haemme nyt lähihoitajaa monialaista palveluasumista tarjoavaan Haapaniemen Validia-taloon. Me Validialla olemme monimuotoinen porukka eri alojen ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö ja kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Maksamme sinulle kuukausipalkan päälle 150€/kk suuruisen tehtäväkohtaisen lisän.

Haapaniemen yksikössä pääset tekemään monipuolista ja mielenkiintoista työtä. Monialaisen palveluasumisen asiakkailla on elämässään monenlaisia haasteita, ja palvelut on räätälöity jokaisen henkilökohtaisten tarpeiden mukaan. Meillä huolehditaan siitä, että työntekijöillämme on valmiudet kohdata kaikki erilaiset vastaantulevat tilanteet. Hyvän perehdytyksen lisäksi järjestämme työntekijöille koulutuksia tarpeen mukaan, ja suhtaudumme kouluttautumiseen yleensäkin myönteisesti. Työtä voit tehdä 2-vuorotyönä tai 3-vuorotyönä. Työsuhde on vakituinen.

Meillä pääset hyödyntämään ja kehittämään ammattitaitoasi laajasti. Mukavassa moniammatillisessa tiimissämme et ole koskaan yksin, vaan teemme saumatonta yhteistyötä ja kohtaamme työn haasteetkin aina yhdessä. Avainsanat työyhteisössämme ovat avoimuus ja keskustelevuus. Me kaikki olemme sitoutuneet hyvän työilmapiirin ylläpitämiseen, ja mahdollisiin ongelmakohtiin puututaan nopeasti ja tilanteet käydään läpi keskustellen. Tukenamme kaikessa on palvelupäällikkö, joka vastaa sekä työmme ja toimintamme että hyvän työskentelykulttuurin kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle
-Perehdytyksen osaamisesi mukaan
-Ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen
-Kilpailukykyisen palkkauksen työehtosopimuksen mukaan sekä 150 € tehtäväkohtaisen lisän
-Mahdollisuuden palkan korottamiseen vastuun lisääntyessä, joka tapahtuu osaamisen ja näyttöjen kautta
-Alennuksia eri yhteistyökumppaneilta, työsuhdepolkupyörän sekä liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun
-Koulutusmahdollisuuksia sekä työkykypainotteisen ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon vakituiselle henkilöstölle

Odotamme sinulta
-Aitoa kiinnostusta vammaistyötä kohtaan
-Tartuntalain mukaista rokotussuojaa (lisätietoja yhteyshenkilöltä)
-Soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta, aiempi työkokemus katsotaan eduksi
-Positiivista ja iloista asennetta
-Halua oppia uutta ja kehittyä työssäsi

Jätäthän yhteystietosi meille mahdollisimman pian. Huomioithan, että käsittelemme vain hakulomakkeen kautta tulleet hakemukset. Voit olla myös suoraan yhteydessä yksikön johtajaan, puh.044 765 0396 tai joni.satta@validia.fi .
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.validia.fi/jobs/2817631-lahihoitaja/applications/new