Senior Developer, Information Management, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tribedo Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani, joka tukee OP:n toimintoja tuottamalla heille muun muassa monipuolisia tausta- ja asiantuntijatehtäviä. Tribedo vauhdittaa OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja, asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin.

Senior Developer, OP Customer data tiimi

Haemme nyt asiakkaallemme kokenutta Developeria, jolla on teknistä osaamista ja vakuutusalan taustaa Mainframe-ympäristöstä. Pääset liittymään hyvin toimivaan tiimiin auttamaan meitä kehittämään ja ylläpitämään kriittisiä asiakastietojärjestelmiämme OP:n Tietohallintoheimossa.

Millainen on tehtävä ja tiimi?

Senior developerina työskentelet ohjelmistokehitystiimissä, tuet ohjelmiston testauksessa ja rakennat integraatioita. Tiimiisi kuuluvat Developereita, Lead Developer, Testaaja, Agile Master, Solution Analyst ja Product Owner.

Mitä odotamme sinulta?

Menestyäksesi tehtävässä sinulla pitää olla useiden vuosien kokemus vastaavasta roolista. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot, haluat kerätä ja analysoida tietoa, keksiä uusia ratkaisuja, jakaa osaamistasi, oppia uutta ja auttaa tiimikavereitasi menestymään kehitystehtävissä.

Ohjelmistokehittäjänä toivomme sinun omaavan yli viiden vuoden kokemuksen Mainframe-käytännön kehitystyöstä ja kiinnostusta oppia tai olet jo perehtynyt teknologioihin kuten z/OS, Cobol, DB2, SQL, JCL ja CICS

Tehtävä on määräaikainen ja valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys.

Barona IT on johtava IT-alan työelämän asiantuntija - työllistämme vuosittain jo yli 1000 IT-alan asiantuntijaa asiakkaillemme. Tehtävämme on rakentaa, kehittää ja uudistaa työelämää löytämällä yrityksille oikeat osaajat sekä osaajille oikeat haasteet, heille sopivissa yrityksissä. Haluamme olla IT-alan paras sparraaja työelämässä ja tavoitteemme on auttaa sinua kehittymään urallasi haluamaasi suuntaan.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/662a68ed3d93e5001d3be06c