Ohjaaja, Attendo Sirkolaan, Attendo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Morjesta, täällä tiimi Sirkola ja tuleva esihenkilösi etsii tiimiin vahvistusta.

Olisitko halukas kokeilemaan jotain uutta? Sinulla olisi mahdollisuus kehittää ja suunnitella työtäsi sekä vasta avatun työyksikön toimintaa yhdessä tiimin kanssa. Edistäisit asukkaidemme osallisuuden tukemista ja yksilökeskeisyyttä? Olisit luomassa kanssamme toipumisorientaatiolle tyypillistä työskentelykulttuuria? Lisäksi saisit hyödyntää osaamistasi ja ideoitasi asukkaidemme elämänlaadun parantamiseksi?

Olemme avanneet vammautuneiden ympärivuorokautisen 15- paikkaisen asumispalveluyksikön Sirkolan Mikkelin Rantakylässä. Haemme työtiimiimme vahvistusta. Työsuhde on vakituinen, edellytämme valmiutta 3- vuorotyöhön.

Miksi tulisit meille ohjaajaksi:

- Pääset alusta asti mukaan suunnittelemaan ja kehittämään uuden palvelukotimme toimintaa. Kuuntelemme ideoitasi ja ajatuksiasi. Ammattitaitoasi arvostetaan ja pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi.

- Et tarvitse välttämättä aiempaa kokemusta vammaistyöstä. Aito kiinnostus ja välittäminen asukkaistamme ja heidän hyvinvoinnistaan siivittää sinut alkuun. Perehdytämme ja opastamme sinut työtehtäviisi.

- Voit olla vasta urasi alussa ja juuri valmistunut. Sinulla on varmasti uusia näkemyksiä ja ideoita opinnoistasi ja harjoitteluistasi. Pääset kasvattamaan meillä ammattitaitoasi ja kehittymään urallasi.

Tai jos olet jo ennättänyt kerryttää vuosia työurallasi - saat meillä tuoda kokemustasi ja ammattitaitoasi esiin. Sinulla on varmasti vahvuuksia, joita pääset meillä käyttämään ja hyödyntämään.

Olit sitten työurallasi missä vaiheessa tahansa, olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta ja osaamisestasi.

Tarjoamme sinulle:

- Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkan, ryhmän G20C mukaan.

- e-passi 160 euroa/ vuosi, ilman omavastuuta

- Ateria - ja kahviedun työvuoroihisi

- Attendo Ura:n monipuoliset koulutusmahdollisuudet

- Rennon, hyvän ja kannustavan työyhteisön

Tehtävää varten sinulla täytyy olla:

- Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja tai perushoitaja)

- Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi

- Hygieniapassi, tai valmius sen suorittamiseen kolmen kuukauden kuluessa työsuhteen aloittamisesta

- Lääkehoidon osaaminen (lääkeluvat) tai valmius suorittamiseen kolmen kuukauden kuluessa työsuhteen aloittamisesta

Työsuhteen ehdoissa ja palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lämpimästi tervetuloa uuden Attendo Sirkolan tiimiin!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 12.5.2024 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja sopivan henkilön löydyttyä palkkaamme henkilön. Odotamme hakemustasi!

Lisätietoja antaa:

Palvelukodin johtaja, Heidi Puttonen, puh. 044 4941360 (klo 9-15) tai heidi.puttonen2@attendo.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.attendo.fi/jobs/4173989-ohjaaja-attendo-sirkolaan