SharePoint-asiantuntija, Wideflow Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Wideflow on prosessiteollisuuden investointiprojektien onnistumisen parantamiseen keskittynyt asiantuntijayritys. Erikoisalaamme on innovatiivisten menetelmien ja työkalujen kehittäminen, jotka tehostavat asiakkaidendemme projektitoiminnan tuottavuutta. Konsultointi- ja ohjelmistoratkaisujen avulla luomme läpinäkyvyyttä sidosryhmien väliseen yhteistoimintaan, vähentäen hukkaa, tukien näin asiakkaidemme menestystä.
Haemme nyt SharePoint-asiantuntijaa
Tulet työskentelemään osana monialaista asiantuntijatiimiämme kehittäen asiakaskohtaisesti toimitettavia Microsoft SharePoint Online -palveluita. Tässä roolissa vastaa asiakkaidemme sisäisen viestinnän ratkaisujen ja palvelukokonaisuuksien suunnittelusta ja toteutuksesta Microsoft 365 -ratkaisuilla. Asiantuntijamme vastaavat asiakastarpeen mukaisesta ratkaisun mukauttamisesta, joka luo raamit käyttöliittymien suunnittelulle.

Tehtäväsi sisältää intranettien paikanrakenteen suunnittelun ja toteuttamisen, toimien samalla käytännön tarpeiden määrittelyn ja M365-työkalujen käytön asiantuntijana. Keskityt erityiskäyttöliittymädesigniin, säännösten toteutukseen ja tietoturvallisuuteen, hyödyntäen laajasti teknistä osaamistasi myös asiakasrajapinnassa tapahtuvassa vuorovaikutuksessa - käyttöönotossa, opastuksessa, ylläpidossa ja tukipalveluissa.

Olet olennainen osa kehitysyksikkömme asiantuntijatiimiä, ja ymmärrät hyvin Microsoft 365 mahdollisuudet ja kustannustehokkaat ratkaisut. Osallistut osallistut opastus- ja tehtäviin, joten samoin kuin sosiaaliset taidot ovat tässä tehtävässä. palveluemme hybridimallissa ja toimipisteesi voi sijaita joko Kokkolassa tai Jyväskylässä.

Mitä toivomme sinulta:

- Näyttöä M365-toteutuksista kehittäjäjäroolissa

- Mainiota ymmärrystä M365-ekosysteemistä, AD / Entrasta, Azuresta, Microsoft SharePoint Online tai Microsoft Power Platform sekä moderni tietoturvakäytännöistä ja yleisistä infrastruktuurikomponenteista

- Järjestelmällisiä suunnittelu- ja dokumentointitaitoja

- Kyskennellä systeemisesti, ohjata priorisoida näkökulmastasi suunnitteluden työtä ja ehdottaa kehitysideoita omistajille

- Kykyä parantaa tuottavuutta M365-ekosysteemissä arvioimalla ekosysteemin kustannuksia ja hyötyjä

- Viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi.

lisäksi arvostamme:

- Kokemusta prosessiteollisuuden tuotannon toimintaympäristöstä

- Kokemusta monitoimijaympäristöstä

Onko Wideflow'ssa saat:

- Mahdollisuuden olla osa dynaamista tiimiä, on omistautunut luomaan merkityksellinen ja joka vaikuttavia ratkaisuja

- Työskennellä mielenkiintoisten ja vaihtelevien projektien parissa, kehittäen ainutlaatuisia palvelutuotteitamme.

- Kehitysmyönteisten työkulttuurin, joka tukee jatkuvaa oppimista ja ammatillista kasvua.

- Jous työskentelymahdollisuudet, mukaan lukien liukuvan työajan ja hybridi-työmallin.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille ansioluettelosi ja portfoliosi, joka luettelo osaamisesi ja intohimosi asiakaratkaisujen toteutukseen 12.5.2024 mennessä. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi.

Kaipaatko tai haluat jutella lisää? Kevyellä menettelyllä voi olla esim. chatin kautta - tai vaihtoehtoisesti voit kilauttaa Hannulle +358 40 5535 790

Wideflow - eliminoi projektisi hukka
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://careers.wideflow.ai/jobs/4166614-sharepoint-asiantuntija