VIP-koordinaattori, Finavia Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lentoasemayhtiö Finavia johtaa ja kehittää 20 lentoasemaa Suomessa. Sujuvat ja laadukkaat palvelut lentoyhtiöille ja matkustajille ovat meille sydämen asia. Kehitämme Suomen saavutettavuutta ja hyvä lentoyhteyksiä. Olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan edistääksemme kestävää lentomatkailua. Teemme työtä, jota ilman maailma olisi kaukana.

Finavia on asiakaskokemuksen ja palvelukehittämisen johtava eurooppalainen lentoasemayhtiö. Lentokenttämme ovat olleet kansanvälisesti palkittuja jo usean vuosikymmenen ajan. Osaamme hallita suuria kokonaisuuksia, monipuolisia rakennuskohteita, ihmisvirtoja, monimutkaista logistiikkaa ja dataa. Teemme hyvää yhteistyötä asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa.

Haemme nyt Helsinki-Vantaan kaupallisen liiketoiminnan yksikköön VIP-koordinaattoreita

Työhösi kuuluu päivittäisten VIP-tilaisuuksien ja kokousten hoitamista Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Huolehdit VIP-asiakkaistamme, pidät huolta VIP-tiloistamme ja teet asiakkaidemme lähtemisestä ja saapumisesta sujuvaa. Olet tärkeässä roolissa hyvän asiakaskokemuksen luomisessa asiakkaillemme.

Menestyäksesi tehtävässä sinulta vaaditaan paitsi erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, myös sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Olet osa tiimiä ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot, mutta samalla pääset työskentelemään itsenäisesti. Pystyt luomaan positiivisia kokemuksia jokaiselle asiakkaallemme ja palvelemaan heitä ammattimaisella otteella.

Tiimimme on uusi ja innovatiivinen, ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa sen kehitykseen. Osa prosesseista on vielä muotoutumassa. Tehtävänkuva muotoutuu valittavan henkilön ja tiimin vahvuuksien perusteella ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa myös työn määrään. Haemme sekä kokoaikaista, että osa-aikaisia työntekijöitä. Kokemus lentoasema-, lounge-, tai hotellialalta katsotaan eduksi. Tarvitset koordinaattorin tehtävässä B-ajokortin. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Mitä Finavia tarjoaa sinulle?

Meillä on asiantunteva ja motivoitunut henkilöstö, joka on sitoutunut arvoihimme: vastuullisuus, turvallisuus, asiakaslähtöisyys ja uudistuminen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi johtavassa eurooppalaisessa lentoasemayhtiössä. Käytössäsi ovat monipuoliset työsuhde- ja liikuntaedut, sekä joustavat työajat. Tule mukaan tuhannen finavialaisen asiantuntevaan ja työssään viihtyvään työyhteisöön!

Voit tutustua etuihimme ja uratarinoihimme osoitteessa https://www.finavia.fi/fi/ura-finaviassa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Commercial Manager Pasi Laurinen (p. 0207083213) Finaviasta 6.5. klo 12-13 ja 8.5. klo 12-13.

Täytä hakemuksesi tehtävään 19.5. mennessä hakulomakkeella.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://finavia.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=433&jbid=8#login_form