Hoitaja yötyöhön hoitotiimiin Helsinkiin, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meitä mehiläisiä on jo yli 30 000 eikä kahta samanlaista.
Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia - meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme hoitajaa yöpainotteiseen työhön kotiin tuotettavaan hengityshalvauspotilaan hoitotiimiin Helsinkiin

Kiinnostaisiko sinua hoitotyö, jossa saat keskittyä yhden asiakkaan laadukkaaseen hoitoon työvuorosi aikana hänen omassa kodissaan? Haluatko saada arvostettua työkokemusta hoitotyöstä, kattavan perehdytyksen ja tiimisi tuen?

Jos vastasit näihin kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen! Tiimiesihenkilömme Siiri, tiimivastaava Marika ja muu tiimi odottavat sinua mukaan joukkoon!

Etsimme lähi- tai sairaanhoitajaa yöpainotteiseen keikkatyösuhteeseen hengityshalvauspotilaan 24/7 hoitorinkiin asiakkaan kotiin. Myös muissa pääkaupunkiseudun hengityshalvauspotilaiden ja vammaispalveluiden asiakkaiden hoitotiimeissä työskentelystä voidaan keskustella.

Työtehtävät sisältävät perushoidon ja päivittäisissä toiminnoissa auttamisen lisäksi muun muassa hengitystä tukevan laitteiston käyttöä. Monipuolisen perushoidon lisäksi työ sisältää esimerkiksi lääkehoitoa ja perussairauksien hoitoa. Hengityshalvauspotilaat ovat erikoissairaanhoidon alaisia potilaita ja heidän hoitonsa on monipuolista. Pääset kehittämään ja hyödyntämään hoidollista ammattitaitoasi asiakkaidemme luona.

Työ mahdollistaa ammattitaidon kehittämisen ja perehtymisen mielenkiintoiseen asiakasryhmään ja heidän hoitotyöhön. Järjestämme yksilölliset ja kattavat perehdytykset osaamistasosi huomioiden. Voit olla jo kokenut ammattilainen tai vasta urasi alkuvaiheessa, meille tärkeintä on löytää tehtävään "oikea tyyppi" uudeksi tekijäksi huipputiimiin!

Tässä asiakaskohteessa vuorosi painottuisi yövuoroihin, myös aamu- ja iltavuorojen mahdollisuudesta voimme keskustella. Työ asiakaskohteessa on itsenäistä, mutta tapaat kollegoitasi vuoronvaihtojen yhteydessä, toimenpiteissä jotka edellyttävät kahta hoitajaa sekä tietysti tiimipalaverien yhteydessä. Tiimeissä on hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki!

Asiakkaidemme tilanteet ovat aina yksilöllisiä niin persoonina kuin hoidontarpeen osalta, toivomme sinulta avointa asennetta kohdata asiakas ja vastata hänen tarpeisiinsa. Tärkeää meillä työskentelyssä on, että viihdyt asiakkaan kotona tehtävässä työssä ja haluat rakentaa hyvää ja kestävää asiakassuhdetta.

Lue hoitajamme Nellan kokemuksia hengityshalvauspotilaan hoitotiimissä työskentelystä: https://www.mehilainen.fi/avoimet-tyopaikat/uratarinat/lahihoitaja-kotipalvelu

Palkkaus: Koulutuksesta ja palveluslisistä riippuen ja saatavuuslisän huomioiden: 15,80- 17,89 e/h. Meillä on käytössä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen palkkaluokat G22 (lähihoitajat) ja G24 (sairaanhoitajat). Tässä hoitotiimissä maksamme myös lähihoitajille erillistä saatavuuslisää 1e/h. Keikkatyösuhteessa perustuntipalkan päälle maksetaan lomakorvaus 9% ja yötyössä työehtosopimuksen mukainen yötyölisä 40% peruspalkasta.

Odotamme sinulta sosiaali- ja terveydenhoitoalan tutkintoa (lähi- tai sairaanhoitaja) ja halua sitoutua asiakkaan laadukkaaseen hoitotyöhön. Arvostamme positiivista työskentelyasennetta ja oma-aloitteellisuutta!

Arvostamme voimassa olevia LOVE-lupia, mutta voit suorittaa ne tarvittaessa myös meidän kauttamme.

Hae rohkeasti, sillä tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Haku päättyy 31.5.2024.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme uusia tiimiemme jäseniä heti sopivien hoitajien löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Tiimiesihenkilö Siiri Härkönen
siiri.harkonen@mehilainen.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/mehilainen_careers/job/Helsinki-Pohjoinen-Hesperiankatu/Hoitaja-ytyhn-hoitotiimiin-Helsinkiin--Mehilinen-kotiin-tuotettavat-vammaispalvelut_R0030406