Kokki keskuskeittiö Iso-Berttaan, Servica Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Iso-Bertassa valmistetaan ruokaa Kuopion sairaaloille, palvelukeskuksille sekä perhetukikeskuksille ja myös Siilinjärven palvelutaloihin ja terveyskeskukseen. Lisäksi Iso-Bertasta lähtee kotipalveluaterioita Kuopion, Siilinjärven ja Leppävirran asiakkaille. Valmistustapoina on Cook & Chill sekä kylmävalmistus. Iso-Bertassa valmistetaan myös maistuvat ruuat KYSin lounasravintoloille sekä yli 30:lle Kuopion koululle ja päiväkodille. Yhteensä aamupaloja, lounaita ja päivällisiä valmistetaan koulupäivinä n. 15 500 hengelle.

Haemme nyt kokkia vahvistamaan tiimiämme keskuskeittiö Iso-Berttaan. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Iso-Bertta on auki 365 päivää vuodessa ja työvuorot sijoittuvat ma-su klo 5-21.00 väliselle ajalle. Työ on siis vaihtelevaa vuorotyötä. Työt voivat alkaa kesän alussa tai sopimuksen mukaan vaikka elokuussa.

Kokin tehtävät ovat monipuolisia ruoanvalmistustehtäviä huolehtien omalta osaltasi tuotteiden oikeellisuudesta ja laadusta. Lisäksi pidät huolen omavalvonnasta sekä keittiön ja varastojen hygieniasta. Työ sisältää myös tavaroiden vastaanottoa ja varastointia, aterioiden pakkaamista, jakamista ja lähettämistä. Työssä käytetään myös päivittäin mm. Aromi -tuotannonohjausjärjestelmää ja ruuanvalmistuksessa noudatamme yhteistä reseptiikkaa.

Menestyt tehtävässäsi, kun sinulla on catering-alan koulutus - suuntautumisvaihtoehtona kokin, suurtalouskokin tai dieettikokin tutkinto sekä soveltuvaa kokemusta alalta. Mikäli olet kiinnostunut dieettikokin tehtävistä, me opetamme ja koulutamme mielellään myös niihin. Alan opiskelijat huomioidaan myös eli hyvän tyypin löytyessä olemme valmiita kouluttamaan oppisopimuksella. Tässä tapauksessa toivomme, että olet päässyt kerryttämään jonkun verran kokemusta ruuanvalmistuksen osalta ainakin harjoitteluiden tiimoilta sekä sinulla on käsitys erityisruokavalioista. Aromi-tuotannonohjausjärjestelmän hallinta tai osaaminen katsotaan eduksi, mutta ei ole ehdoton vaatimus. Hakijalta edellytämme hygieniapassia sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Tehtävä vaatii vastuullista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä organisointikykyä ja toivommekin hakijalla olevan intoja ja hyvä asenne tekemiseen.

Palkkaus on AVAINTESin mukainen ja kuukausipalkka on 2131,30 € - 2191,79 € riippuen hakijan ammattitaidosta ja ammatillisen osaamisen tasosta. Tämän lisäksi maksetaan mahdollinen kokemusvuosilisä, mikäli sinulle on aikaisempaa hyväksi luettavaa kokemusta sekä vuorolisät.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn sekä ammattitaitoisen ja kannustavan työilmapiirin. Pääset kehittämään omaa ammatillista osaamistasi sekä palvelutoimintaa yhdessä Servican ruokapalvelun ammattilaisten kanssa. Noudattamamme työehtosopimuksen vuosilomaetuudet ovat työmarkkinoiden parhaita ja tarjoamme työntekijöillemme laajat työterveyspalvelut sekä ePassin, jonka avulla voit nauttia liikunta- tai kulttuuripalveluista tai hoitaa hyvinvointiasi. Servicalaisena saat myös alennuksia esim. kuntosaleista ja erikoisliikkeistä.

Liity osaksi ammattitaitoista joukkoa ja laita meille hakemus!Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo haun aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli haluat kysellä tehtävästä niin voit pirauttaa tuotantopäällikkö Eira Ruotsalaiselle puh. 044 4260042.

Servican pääomistajat ovat Pohjois-Savon hyvinvointialue ja Kuopion kaupunki. Lisäksi omistajiimme kuuluu muun muassa Itä-Suomen kuntia ja konserniyhteisöjä. Toimimme omistajiemme sidosyksikkönä eli ns. inhouse-yhtiönä. Palvelumme koostuvat ruokapalveluista, puhtaus- ja välinehuollon palveluista, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidosta sekä logistiikan palveluista.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://servica.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=654&jbid=8#login_form