Timpuri vakituiseen työsuhteeseen - Anpe Tampere, SHT Tieto Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2024
  • Hae viimeistään 13.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Anpe Oy on kokenut rakennusalan yritys, joka on toiminut alalla vuodesta 1976 asti tarjoten asiakkaille ammattitaitoista puhallusvillaurakointia, suurtehoimurointia ja -puhallusta sekä lecasoraurakointia. Pitkän urakointihistorian ansiosta meille on kehittynyt vahva osaaminen ja ammattitaito. Yrityksemme on yhteistyökykyinen, joustava ja kestävään kehitykseen panostava alan ammattilainen. Moderni, tehokas kalusto yhdessä ammattilaistemme kanssa takaavat asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Lue lisää: www.anpe.fi.

Kasvuvauhdin jatkuessa edelleen vakaana, etsimme vakituiseen työsuhteeseen TIMPURIA Pirkanmaan alueelle.

Timpurina työskentelet monipuolisissa tehtävissä vaihtelevissa urakointikohteissamme Pirkanmaan alueella. Toimipisteemme sijaitsee Lempäälässä, Moisiolammentiellä. Sinulla tulee olla jo kertynyttä soveltuvaa kokemusta, piirustusten lukutaitoa, itsenäinen työskentelyote sekä sujuva suomen kielen osaaminen. Työturvallisuus on meillä merkittävässä arvossa, sillä työskentelykohteemme ovat ajoittain haastavia.

Meillä pääset osaksi Anpe Oy:n viidenkymmenen alan ammattilaisen yhteen hiileen puhaltavaa organisaatiota ja saat työllesi koko talon tuen. Työnkuva on monipuolinen, tuotteemme huippulaatua ja organisaatiossamme hyvä tekemisen meininki. Tehtävän palkkaus on sopimuksen mukaan, joten kerrothan meille palkkatoiveesi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mieluiten mahdollisimman pian. Etenemme haussa nopealla aikataululla ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hae pikaisesti!

Rekrytointiprosessista vastaa Suomen Henkilöstötalo, työsuhde solmitaan suoraan Anpe Tampere Oy:n kanssa.

Hae tehtävään Suomen Henkilöstötalon sähköisellä hakulomakkeella tai sähköpostilla tyonhaku@henkilostotalo.fi. Otsikoi hakemuksesi nimikkeellä Timpuri.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista Suomen Henkilöstötalolla antaa arkisin klo 9 - 15 Jenni Räikkönen, p. 010 2306 523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi

Viimeinen hakupäivä on su 12.5.2024.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostotalo.likeit.fi/apply/28372350