Kock inom äldreomsorgen, Lemlands Kommun
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vill du bidra till att alla matgäster serveras god, vällagad och näringsriktig sammansatt kost inom kommunens äldreomsorg? Vi på Lemlands kommun söker dig som vill arbeta som kock på Sveagården, vårt serviceboende med heldygnsomsorg.

Din roll hos oss
Som kock deltar du i måltidsplaneringen och ser till att måltiderna följer kostpolicyn för de äldre i Lemlands kommun. Tillsammans med den ansvariga kocken kollega tillagar ni måltider för de boende på Sveagården samt lunch för pensionärer och andra vårdbehövande i kommunen.
Du delar ansvar med ansvarig kock gällande inköp av livsmedel samt upprätthållande av livsmedelsförråd, och givetvis att hygienkraven följs och fyller de krav som ställs. Arbetet är på deltid, 78,43%

Din profil
Vi söker dig som har en gymnasialutbildning inom branschen, datorvana samt hygienpass. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete.

Mat och matlagning ligger dig varmt om hjärtat och du delar uppfattningen att måltiden är en viktig del av vardagen. Du har ett genuint intresse av näringslära och kommer med nya tankar och idéer för att utveckla verksamheten. Du är van att ta egna initiativ och arbetar på ett strukturerat sätt. Som person är du engagerad, flexibel och har god samarbetsförmåga.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Vår rekryteringsprocess
Lemlands kommun rekryterar fördomsfritt och objektivt. Intervjuer kan komma ske löpande under ansökningstiden. Maximal prövotid tillämpas.

Om vår kommun
Lemlands kommun är en mellanstor kommun ur ett åländskt perspektiv, men en liten kommun i ett större omvärldsperspektiv. Här finns det utrymme för att både vara liten och stor på samma gång. Lemlands kommun ger service till kommuninvånarna inom allt från barnomsorg till vattenledningsnät. Av kommunens ca 120 anställda arbetar ungefär 10 % med administration, medan de flesta arbetar med service nära kommuninvånarna inom barnomsorg, skola, äldreomsorg, bibliotek och fritidsverksamhet.
Hos oss erbjuds du en trivsam arbetsmiljö med varierande arbetsuppgifter.
Som anställd i Lemlands kommun får du ta del av personalförmåner som friskvård och rekreation tillsammans med dina kollegor. Lemlands kommun arbetar kontinuerligt med kvalitet och utveckling för att vara en modern kommunförvaltning som vill vara i framkant. Vi söker dig som vill vara med i den utvecklingen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:andrea.mattsson@lemland.ax