Kone-/mekaniikkasuunnittelija, Allstars Industrial Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Allstars Engineering Group toimii Suomen Turun, Rauman ja Tampereen toimipisteiden lisäksi Puolassa, Bulgariassa ja Kroatiassa. Konsernimme liikevaihto vuonna 2023 oli noin 11,0 MEUR ja henkilöstömme koko noin 115 henkilöä.

Allstars Industrial Oy on Turussa pääkonttoriaan pitävä insinööri- ja konsulttitoimisto, ja se on osa Allstars Engineering Groupia. Toimimme teollisuuden toimialalla. Tarjoamme suunnittelu-, projektinhoito-, asennusvalvonta ja muita asiantuntijapalveluita.

Teollisuuspuolen toimintamme kasvutarpeisiin etsimme Turun toimipisteeseen joukkoomme

KONE-/MEKANIIKKASUUNNITTELIJA

Pohjautuen eri asiakkaidemme tarpeisiin ja toimeksiantoihin haemme kone-, putkisto-, teollisuus- ja mekaniikkasuunnittelijoita projekti-, toimitus-, tuotekehitys- ja ylläpitosuunnittelutehtäviin. Työ tapahtuu joko konttorillamme Turussa tai asiakkaan tiloissa Turun talousalueella (tai muualla Varsinais-suomessa /Satakunnassa ). Lopullinen työnkuva ja työntekopaikka määräytyy valittavan henkilön ominaisuuksien, kokemuksen ja asuinpaikan pohjalta.

Edellytämme:

o teknisen alan koulutusta (tutkinto esim. koneinsinööri, kone- ja tuotantotekniikan insinööri, paperitekniikan insinööri, ajoneuvoinsinööri, energiatekniikan insinööri; AMK-insinööri, DI tai pitkälle edennyt alan opiskelija )

o noin 2- 3 vuoden suunnitelukokemusta kone-, mekaniikka- tai tuotesuunnittelutehtävistä

o jonkun tai joidenkin nykyaikaisten 3D-suunnitteluohjelmien hallintaa

o kielitaitovaatimuksina suomi ja englanti

Arvostamme:

Suunnitelukokemusta joltain seuraavista toimialoista/tuotealueelta:

o Prosessiteollisuus: koneikot , putkistot ja prosessilaitteet , kanavistot (paperi- ja selluteollisuus, energiateollisuus, kemian teollisuus, öljy- ja kaasuteollisuus) .

o Konepajateollisuus

o Kuljettimet -ja kuljetustekniikka sekä nostolaitteet.

o Rakennustuoteteollisuus ja - tuotantotekniika

o Liikkuvien työkoneiden ja/tai mobiilityökaluston teollisuus

o ajoneuvoteollisuus

Kokemusta seuraavista ohjelmistoista tai jostakin niistä: Solidworks , Inventor, Autocad, Siemens NX, Catia V5 ja V6, Creo/ProE, E3D, PDMS, Vertex G4, CADMATIC, Microstation , Aveva

Lisätietoja avoimista paikoista teollisuussuunnittelun osasto-/myyntipäällikkö Jussi Piirilältä puh. +358 44 729 1544. Lähetä hakemus, CV ja palkkapyyntö sähköpostilla 31.5.2024 mennessä osoitteella jussi.piirila@aegroup.fi tai ilmoituksessa olevan linkin takana olevalla työnhakulomakkeella nettisivuillamme. Henkilöiden haastattelut aloitetaan hakemusten saapuessa ja rekrytointeja saatetaan tehdä jo hakuaikana.Tarjoamme haastavia ja mielenkiintoisia suunnittelutehtäviä ja kilpailukykyiset työsuhde-edut.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://aegroup.fi/2024/04/kone-mekaniikkasuunnittelija-huhtikuu-2024/