Henkilökohtainen avustaja, Anonyymi työnantaja
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Palkkaus: 13€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Neliraajahalvaantunut nainen Orivedeltä hakee Turkin matkalle yhteistyökykyistä, luotettavaa ja reilua henkilökohtaista avustajaa. Työn luonteen vuoksi hakee naispuolista avustajaa. Avustaminen ei vaadi koulutusta, mutta siitä on etua. Työ vaatii kuitenkin rauhallisuutta, ohjeiden kuuntelu taitoa ja tietyssä määrin hyvää fyysistä kuntoa. Työhön perehdytetään. Työpaikka on savuton.

Matkan ajankohta on joko kesäkuussa tai jo toukokuussa. Olen Turkissa mahdollisesti viikon tai 10 päivää (ehkä jopa pari viikkoa). Se selviää pian. Mukaan lähtevän avustajan/avustajien on ajoissa itse tutustuttava maahan, maan olosuhteisiin ja mitä Turkkiin pääsy edellyttää. Avustaja vastaa itse päätöksestään lähteä matkalle avustamaan. Vammaispalvelu kunnasta riippuen maksaa henkilökohtaisen avustajan majoitus- ja matkakustannukset. Jos matkaan lähtee, sinne on hyvä lähteä aina avoimin mielin.

Tarvitsen apua kaikissa päivittäisissä toiminnoissa, mutta syön itse. Kommunikoin normaalisti. Käytän kännykkää ja hoidan työnantajuuteen liittyvät asiat. Matkalle otan manuaalituolin. En pysty itse kelaamaan hermosärkyjen takia, joten avustajien tulee varautua työntämään minua pyörätuolilla. Pyörätuoliin kiinnitetään nokkapyörä, joka helpottaa työntämistä. Siirtymiset tapahtuu minun alla olevan matkanostoliinan avulla. Siinä on lenkkejä joista 2 avustajaa voi pitää kiinni ja nostaa minua. Olen 163cm pitkä ja painan noin 56kg. Avustamiseen kuuluu myös hoidollisia toimenpiteitä.

Palkkaus: Heta TES, palkkaluokka B, 13e/h + kokemuslisät 1.4.2024 alkaen.

Työ on 2-vuorotyötä klo 9-16 ja 16-23. Voi tehdä myös 14h (9-23)työvuoroja lepopäivät huomioiden. Tarvitsen avustajia, jotka pystyisivät tekemään kaikkia vuoroja viikonpäivästä riippumatta. Matkalla tietysti saattaa joutua hieman sovittelemaan, koska esimerkiksi siirroissa tulisi olla kaksi henkilöä ellen sitten päädy ottamaan henkilönostintani mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja ja vapaamuotoiset hakemukset sähköpostiin
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:happyjob.hakemukset@gmail.com