Myyjä kesäksi, kauppa24, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2024
  • Hae viimeistään 16.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakkaallemme myyjää kesäajan sesonkiin Säkylään. Työt sijoittuvat asiakkaamme kalamyymälään, jossa työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelun ja myynnin lisäksi myös tuotteiden esillepano ja kassatyöskentely. Tehtävässä pääset työskentelemään yhdessä työparin kanssa.

Toivomme, että asiakaspalvelu on sinulle mielekästä ja luontevaa, ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Lisäksi toivomme, että olet oma-aloitteinen ja itsenäinen tekijä, mutta toimit luontevasti myös osana pientä tiimiä. Katsomme tehtävään eduksi kokemuksen samankaltaisista tehtävistä sekä erityisesti asiakaspalvelusta.

Tarjoamme sinulle kesätyön, jossa pääset viettämään kesän maukkaiden kalaherkkujen ja iloisten asiakaskohtaamisten parissa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Toukokuun ajan tehtävässä työskennellään torstaista lauantaihin, mutta kesän kiireiden alkaessa työvuorot sijoittuvat ma-la välille. Työtunteja tehtävässä kertyy noin 20-37,5 h/viikko.

Palkka tehtävässä määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Me Eezyllä haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Rekrytointia hoitaa Eezy Huittinen. Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan meihin rohkeasti yhteydessä (arkisin klo 8-16).

Eezy Huittinen
p. 0440561333
huittinen.eezy@eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy - eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/512507113