Kirjanpitäjä, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
ProEventus on taloushallintopalveluita tehokkaasti tuottava ja kehittävä osaamiskeskus, joka tunnetaan hyvästä palvelusta ja asiakkaiden tarpeiden tunnistamisesta. ProEventuksella ihminen palvelee ihmistä, vaikka toimintatavat ovat digitaalisia ja automatisoituja.

Toimintatapa on vuorovaikutteista luoden vahvan pohjan asiakassuhteille. Toimialue kattaa Suomen ja Pohjoismaat ja toimipisteet sijaitsevat Hollolassa ja Tampereella. ProEventus on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen.

Haemme vakavaraiselle asiakkaallemme englanninkielen hallitsevaa, ammattitaitoista

KIRJANPITÄJÄÄ

ProEventuksen osaavaan taloushallinnon tiimiin noin vuoden mittaiseen asiakasprojektiin.

Menestyt tehtävässäsi, kun sinulla on asenne kohdallaan, analyyttinen ajattelutapa ja ongelmanratkaisukyky sekä vahvat vuorovaikutustaidot. Lisäksi nautit kokonaisvaltaisesta työskentelystä talouden ja kansainvälisten asiakkaiden kanssa.

Tehtävä edellyttää sinulta:

Soveltuvaa kaupallista tutkintoa
      Kokemusta vähintään 3 vuotta
      Tilinpäätöstaitoa
      Osaamista taloushallinnon kokonaisuudesta
      Toimimista kansainvälisessä ympäristössä
      Liiketoimintalähtöistä ajattelua
      Vahvaa Excel-osaamista
      Englannin ja suomen vahvaa kirjallista ja suullista osaamista

Tarjoamme sinulle mm:

Liukuvan työajan, sekä hybridityömahdollisuuden
      Epassi-etuja
      Vapautta ja vastuuta kehittää
      Asiantuntevan tiimin tueksesi
      Kilpailukykyisen palkan

Jos haluat liittyä mukaan kehittyvään yritykseen, niin laitathan hakemuksesi liitteineen tulemaan pikaisesti. Liitäthän liitteiksi CV:n lisäksi hakemuskirjeet englanniksi ja suomeksi. Ensimmäinen haastattelukierros pidetään videohaastatteluna. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Heimolta lisätietoja antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi mailto:marja.koikkalainen@hpheimo.fi .

Henkilöstöpalvelu Heimo http://hpheimo.fi/avoimet-tyopaikat-lahti-uusimaa/ luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://heimo.likeit.fi/apply/35064793