Perheohjaajia (kokoaikaisia ja osa-aikaisia), Hum, Humana Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Moi, Humana Avopalveluiden väki kutsuu!

Haluatko tehdä monipuolisesti töitä lasten, nuorten ja perheiden parissa? Pidätkö työstä, jossa pääset käyttämään omia vahvuuksiasi sekä vaikuttamaan työn sisältöön ja suunnitteluun? Entä miltä kuulostaisi viettää vaihteeksi osa työaikaa erilaisten harrastusten parissa tai metsässä nuotion äärellä osana tavoitteellista asiakasprosessia? Mikäli kuulostaa hyvältä, tämä ilmoitus on juuri sinua varten sosiaalialan huippu tyyppi, me täällä odotamme hakemustasi!

Laajennamme toimintaamme Vakka-Suomeen ja etsimme uusia perheohjaajia erilaisiin työsuhteisiin!

Millainen työ sinua odottaa?

Etsimme uusia perheohjaajia sekä vakituisiin että osa-aikaisiin työsuhteisiin. Sovimme työn alkamisesta yhdessä kanssasi. Aloitus onnistuu myös kesän jälkeen.

Teemme töitä joustavasti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti myös iltaisin.

Humana Avopalveluilla on jo vakiintunutta toimintaa Varsinais-Suomen alueella ja yhteistyötä tullaan tekemään muiden Varsinais-Suomen tiimien kanssa. Joukkomme koostuu monenlaisista sosiaalialan ammattilaisista ja meillä jokaiselle on aidosti tilaa tuoda oma persoonansa tiimiin. Teemme tiiviisti yhteistyötä yli tiimirajojen, meillä et taatusti jää yksin! Meillä perheohjaajilla on tukenamme oma tiimi ja sen tiiminjohtaja.

Perheohjaajan työnimikkeestä huolimatta me kaikki toteutamme avopalveluita laajalla skaalalla. Työlajeina ovat mm. tehostettu perhetyö, avoperhekuntoutus, ammatillinen tukihenkilötyö, valvotut ja tuetut tapaamiset sekä kotiin vietävät aikuissosiaalityön palvelut. Samaan päivään voi mahtua esim. Kelan lomakkeiden täyttämistä, tunnetaitojen harjoittelua, vanhemmuuskeskusteluja, lautapelimaraton ja ulkoilua yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakastyötä teemme sekä yksilö- että parityönä.

Työn mukana tulee tietenkin vastuuta, mutta myös merkittävästi vapautta. Saat suunnitella itse omat aikataulusi työn raamien puitteissa sekä tehdä työtä omalla tyylilläsi ja persoonallasi. Meillä jokainen työntekijä pääsee työssään ja sen sisällön suunnittelussa toteuttamaan omaa erityisosaamistaan ja käyttämään vahvuuksiaan.

Alueemme työntekijät ovat tyytyväisiä erityisesti monipuoliseen asiakastyöhön, tiiminjohtajien tukeen, yhteiseen virkistystoimintaan ja työkavereihin.

Voit lukea lisää Humanassa työskentelystä ja hyvinvaikuttajistamme täältä! (https://www.humana.fi/tietoa-humanasta/hyvinvaikuttajat/)

Meille voit hakea helposti ilman CV:n lähettämistä!

Mitä meillä on tarjota sinulle?

Humana on innovatiivinen, kehittyvä ja turvallinen työnantaja, joka ansaitsee laadukkaan työnantajamaineen. Humanalla asiakas kohdataan aina arvostaen ja toiminta on osallistavaa, avointa sekä läpinäkyvää. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia tarjoamalla kokoaikaisiin työsuhteisiin työnohjauksen, pienet tiimit ja työyhteisön tiiviin tuen sekä joustavat työajat.

Lisäksi tarjoamme sinulle:

-
Koemme Humanassa erittäin tärkeänä tukea henkilöstömme kehittymistä ja uramahdollisuuksia. Omien kattavien sisäisten kouluttautumismahdollisuuksiemme lisäksi voimme neuvotella muistakin mahdollisuuksista kouluttautua työn ohessa.

- Humanan työntekijänä olet oikeutettu kattavaan työterveyshuoltoon.

- Epassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu on Humanassa 400 euroa vuodessa (työaikaehdon täyttyessä). Tällä edulla hankit helposti teatteriliput ja kuntosalikortit, tai piipahdat vaikkapa suuhygienistillä!

- Humanan pyöräetu tulee GoByBiken kautta (yli 6kk mittaisissa työsuhteissa). Halutessasi olet oikeutettu hankkimaan työsuhdepolkupyörän, jolla poljet kilometrejä vapaa-ajalla tai vaikka ihan töihinkin!

- Humanasta saat itsellesi arvovastuullisen työnantajan. Uskomme vahvasti mahdollisuuksiimme hyvinvaikuttaa ihmisiin ja yhteiskuntaan. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Lue lisää Humanan eduista täältä! (https://ura.humana.fi/pages/miksi-hyvinvaikuttajaksi-humanaan)

Minkälaista työkaveria etsimme?

Odotamme sinulta:

- sosiaali-, kasvatus tai terveysalan korkeakoulututkintoa (sosionomi AMK, yhteisöpedagogi AMK, kasvatustieteiden kandidaatti tai maisteri, toimintaterapeutti AMK, sairaanhoitaja AMK)

- Valviran rekisteröintiä

- vähintään 2 vuoden kokemusta lasten, nuorten tai perheiden kanssa työskentelystä

- ajokorttia

Tässä työssä onnistuu, kun on joustava ja itsenäinen työote, positiivinen asenne, kyky oppia uutta ja ennen kaikkea hyvät vuorovaikutustaidot.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Kiinnostuitko? Nyt haluamme kuulla sinusta!

Tartu tilaisuuteen ja hae helposti verkkosivuillamme viimeistään 12.05.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Varsinais-Suomen ja Satakunnan toiminnanjohtaja Ville Mäkinen p. 050 560 9633 tai sähköpostilla ville.makinen@humana.fi.

Huomioithan, että tietoturvasyistä emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Jätä oma hakemuksesi suoraan hakulinkkimme kautta.

Humana (https://www.humana.fi/) on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 600. Autamme ja tuemme 7 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla (https://www.humana.fi/tietoa-humanasta/hyvinvaikuttajat/) ihmisiin ja yhteiskuntaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.humana.fi/jobs/4038899-perheohjaajia-kokoaikaisia-ja-osa-aikaisia-humana-avopalvelut-vakka-suomi