Lead Engineer, Layout / Piping, Sweco Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vihreän siirtymän vaikuttavimmat työpaikat löydät juuri nyt meiltä. Tämä Lead Engineerin tehtävä on yksi niistä. Me swecolaiset uskomme, että vihreä siirtymä tarjoaa osaajillemme täysin uudenlaisia mahdollisuuksia hyödyntää karttunutta osaamista, taitoja ja kokemuksia. Me haluamme toimia vihreän siirtymän muutosvoimana.
Katso, kuinka sinä rakennat kanssamme muutosta tässä roolissa!

Haemme Tampereelle Lead Engineeriä monipuolisten projektien layout- ja/tai putkistosuunnittelun osakokonaisuuksien vetäjäksi. Olet avainasemassa osaamisalueesi laadukkaan suunnittelun toteutuksessa ja projektitiimiläisten suunnittelunohjauksessa.
Pääset mukaan teollisuuden kiinnostavimpiin suunnitteluprojekteihin, jotka ulottuvat esiselvityksistä aina yksityiskohtaiseen detaljisuunnitteluun. Suurten investointihankkeiden lisäksi arkipäivämme koostuu joukosta pienempiä toimeksiantoja. Eri teollisuuden alojen asiakkaidemme toimeksiannot ovat sekä kotimaassa että ulkomailla, ja projektien toteutusmallit vaihtelevat hankkeittain. Niinpä myös sinun tehtäväsi vaihtelevat projektin tarpeen tai elinkaaren mukaan.
Roolin tarkempaa sisältöä emme ole etukäteen tiukasti raamittaneet, joten sinun on mahdollista vaikuttaa ja muotoilla rooliasi myös itse. Yhteisten keskusteluidemme kautta rekrytointiprosessin aikana rakennamme tulevaa tehtävääsi osaamisesi, kokemuksesi ja kiinnostuksesi pohjalta.
Meillä pääset jättämään oman kädenjälkesi vihreään siirtymään; jokainen suunnittelupäätös voi vaikuttaa ympäristön kannalta positiivisella tavalla, kun teollisuuden kestävä kehitys otetaan huomioon osana suunnitteluprosessia. Tässä tehtävässä se konkretisoituu esimerkiksi energiatietoisena suunnitteluna, materiaalitehokkuutena sekä uusimpien digitaalisten työkalujen hyödyntämisenä.

Muutosta saamme aikaan yhdessä
Kansainvälisessä työyhteisössämme vallitsee hyvä, toisiamme tukeva yhteishenki. Kokemusvuosistasi riippumatta meillä pääset oppimaan uutta ja kehittymään ammatillisesti. Saat kaiken tarvitsemasi tuen tehtävässäsi menestymiseen osaavilta kollegoiltasi ja esihenkilöltäsi, ja pääset jakamaan omaa karttunutta osaamistasi.
Työskentelemme ympäri Suomen 28:lla paikkakunnalla. Tämä rooli sijoittuu Tampereelle ja toimistomme löydät hyvien kulkuyhteyksien päästä keskustan tuntumasta.

Mitä lupaamme sinulle
Me ymmärrämme hyvin, että kaltaisellesi osaajalle on varmasti kysyntää. Niinpä me haluamme auttaa sinut vakuuttumaan, että tähän työmahdollisuuteen kannattaa tarttua.

Jos sinusta tuntuu, että haluat vaikuttaa isommin, tämä on tilaisuutesi. Meillä olet mukana luomassa tulevaisuuden teollisuuden ratkaisuja ja kestävämpää yhteiskuntaa - vaikutat yhteiskunnallisesti merkittävissä ja paikallisesti tärkeissä hankkeissa. Meitä vihreän siirtymän parissa työskenteleviä yhdistää halumme tehdä hyvää.

Mutkattomuutta ja innostuneisuutta - sitä on tarjolla. Tässä meidän porukassamme työilmapiirin pinnalla päällimmäisenä väreilee välittömyys ja kunnioitus toisiamme kohtaan. Me tuemme, arvostamme ja kannustamme toisiamme - siihen voit luottaa. Tarkemmin voit tutustua kulttuuriimme täällä: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Ura- ja oppimismahdollisuuksista et takuulla jää paitsi. Tulevaisuutemme vihreän siirtymän muutosvoimana synnyttää valtavasti uudenlaisia uramahdollisuuksia ja -polkuja. Pääset suunnittelemaan omannäköistä uraa ja tässä me kuuntelemme nimenomaan sinua. Ja kun uuden äärellä olemme, työ myös tekijäänsä opettaa.

Kun arjessa sattuu ja tapahtuu, me joustamme. Työ ja muu elämä vaatii välillä sovittelua - sen me ymmärrämme. Hyvät työelämäkokemukset ovat meille a ja o ja tämän huomaat nopeasti, jos työkaveriksemme tulet. Työtä teemme siellä, missä se on mielekkäintä - toimisto- ja etätyötä yhdistäen.

Monipuolinen ja kattava henkilöstöetumme eivät ole tuulesta temmattuja vaan niiden sisältöön vaikutat itse. Ei vain hupia ja sirkushuvia, vaan aitoja, sinun elämääsi tukevia hyötyjä ja etuja.

Katse vielä hetkeksi sinuun
Tässä roolissa tulet tarvitsemaan useiden vuosien kokemustasi esimerkiksi energia-, prosessi- tai kiertotalousteollisuuden projektien layout- ja putkistosuunnittelusta. Aiempi kokemus Lead-roolista ja toimimisesta teollisuushankkeiden työmailla on eduksi. Kansainvälisessä projektiympäristössä toimiminen on sinulle tuttua ja mieluisaa.
Tehtävä edellyttää soveltuvan teknisen koulutuksen (insinööri AMK / DI) lisäksi sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Yhden tai useamman suunnitteluohjelmiston osaaminen katsotaan eduksi (esim. E3D, Plant3D).
Sinulla on positiivinen asenne ja proaktiivinen ote työntekoon, sekä vahva halu oppia uutta ja myös jakaa osaamistasi. Ja mikä tärkeintä - kanssasi on mukava tehdä töitä.

Vihreää siirtymää rakennetaan nyt - tule työkaveriksemme!
Me haluamme tarjota sinulle erinomaisia työelämäkokemuksia ja vaikuttavan uran vihreän siirtymän parissa.
Jos sinulla on tähän liittyen mielessä kysymyksiä, Osastopäällikkö Jouni Hänninen juttelee mielellään kanssasi. Jounin tavoitat puhelimitse numerosta 050 3851169 ja sähköpostitse jouni.hanninen(a)sweco.fi.
Voit hakea työkaveriksemme oheisen hakulinkin kautta ma 20.5.2024 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten ethän suotta odottele viime hetkeen asti.

Paikkakunnat: Tampere

Jos vielä haluat ennen hakemista tutustua työhömme vihreän siirtymän muutosvoimana, sekin onnistuu.
Klikkaa tänne Ura Swecolla vihreän siirtymän kärjessä - Sweco Finland ja sukella arkeemme!Swecon teollisuus ja energia -toimialan asiantuntijat tarjoavat korkealaatuisia konsultointi-, suunnittelu- ja projektinjohtopalveluja prosessi- ja energiateollisuudelle. Valjastamme osaamisemme energiamurroksen ja kestävän teollisuuden ja yhteiskunnan ratkaisuiksi.

Sweco suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Yhdessä asiakkaidemme ja 22 000 arkkitehtimme, insinöörimme ja muun asiantuntijamme voimin tartumme kaupungistumisen haasteisiin ja digitalisaation mahdollisuuksiin ja luomme ratkaisuja, jotka edistävät kestävämmän yhteiskunnan kehittämistä. Sweco on Euroopan johtava suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayritys, jonka liikevaihto vuonna 2023 oli noin 2,5 Mrd euroa. Sweco on listattu Tukholman pörssiin (Nasdaq).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.sweco.fi/ura/apply-for-a-job/?rmpage=job&rmjob=22122&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol