Lapiomies maanrakennustöihin Hämeenlinnaan!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2024
  • Hae viimeistään 2.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
OHOI! Olisi tarjolla paikka kokemusta omaavalle LAPIOMIEHELLE maanrakennustöissä Hämeenlinnassa - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme LAPIOMIESTÄ maanrakennustyömaille Hämeenlinnaan!

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa kaivinkoneen kuljettajan avustaminen, putkien asennus, mittaustyöt ja paljon muuta! Työmaat ovat pääosin pohja- ja putkityömaita Hämeenlinnan seudulla. Työssä käytät muun muassa lapiota, tärylätkiä ja jyriä, taso- ja putkilaseria, sekä paljon muuta. Työ on fyysistä, ja töitä tehdään päivätyönä ma-pe.

Odotamme sinulta maanrakennusalan koulutusta tai työkokemusta, hyvää fyysistä kuntoa, sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta! Työ edellyttää Työturvallisuuskorttia, ja selvää etua saat aiemmasta lasereiden ja koneiden käyttökokemuksesta.

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme tukenasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita Samille! Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4140095-lapiomies-maanrakennustoihin-hameenlinnaan?promotion=996052-trackable-share-link-te-lapiomies-hameenlinnaan