Ajoneuvoasentaja, Suomen Henkilöstöpooli Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakaspalveluhenkistä AJONEUVOASENTAJAA vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsingissä sijaitsevaan rengasliikkeeseen.

Tehtävän työnkuvaan kuuluvat mm. autojen huollot, korjaukset sekä erilaiset vianetsintä tehtävät ja asiakaspalvelu liikkeessä. Pääset työssäsi tekemään myös rengasasennuksia ja vaihtelevasti muita rengasalan töitä.

Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Töitä tehdään yhdessä vuorossa maanantaista perjantaihin. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkaus toteutetaan suorarekrytointina, joten työllistyt suoraan asiakasyrityksellemme.

Tarjoamme:

- Työn kasvavassa asiakasyrityksessämme, jossa on mukava työporukka ja hyvä tekemisen meininki.

- Työpaikassa arvostetaan jokaisen työntekijän työpanosta ja sinulla on tehtävässä hyvä mahdollisuus kehittää itseäsi, oppia uutta sekä laajentaa vastuitasi.

- Vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen

- Kilpailukykyisen palkkauksen

- Asiakasyrityksemme monipuoliset työsuhde-edut

Odotamme työnhakijoilta:

- Aiempaa kokemusta autohuolloista ja/tai rengaspuolelta

- Hyvää ajanhallinta- sekä ongelmanratkaisukykyä

- Asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä sekä joustavuutta ja aikaansaavaa työskentelyotetta

- Sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa mahdollisimman pian täyttämällä hakemus kotisivuillamme. Liittämällä hakemukseesi CV:n, varmistat paremman mahdollisuuden päästä jatkoon hakuprosessissa. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja avoinna oleva paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika on 15.5.2024 asti.

Heräsikö kysyttävää? Voit pyytää lisätietoja tehtävästä puhelimitse tai helposti WhatsAppin välityksellä (arkisin 8-16). Lisätietoja antaa Jalmari, 040 580 1442. (https://suomenhenkilostopoolioy.teamtailor.com/jobs/0405801442)

www.henkilostopooli.fi (https://www.henkilostopooli.fi/)

Henkilöstöpoolilla on pitkä ja monipuolinen osaaminen henkilöstöpalvelualalta ja toimimme useilla eri toimialoilla. Olemme luotettava ja reilun pelin hengessä toimiva kumppani niin työntekijöillemme kuin asiakkaillemme. Meille on tärkeää, että jokainen työpäivä, jonka toteuttamisessa saamme olla mukana, on onnistunut.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://suomenhenkilostopoolioy.teamtailor.com/jobs/4164796-ajoneuvoasentaja