Hitsaaja Akaasen, Akaa, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2024
  • Hae viimeistään 2.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme teräsrakennehitsaajaa, joka omaa aikaisempaa kokemusta MAG-hitsauksesta sekä muista levy- ja metallirakennetöistä tai on vaihtoehtoisesti innokas oppimaan uutta. Huomioimme myös oppilaitoksista vastavalmistuneet ja perustaidot omaavat hakijat! Voimassa olevat hitsauspätevyydet sekä kokemus jauhekaarihitsauksesta ja levytöistä katsotaan eduksi.

Etsimme myös putkistohitsaajaa, joka omaa aikaisempaa kokemusta TIG- ja puikkohitsauksesta, tai on halukas oppimaan alan rautaiseksi osaajaksi painelaitevalmistukseen. Huomioimme myös oppilaitoksista vastavalmistuneet ja perustaidot omaavat hakijat! Voimassa olevat hitsauspätevyydet sekä kokemus orbitaalihitsauksesta katsotaan eduksi.

Asiakkaamme tarjoaa työhön kattavan perehdytyksen ja mukavan tiimin tuen. Työtä tehdään turvallisesti, huolellisesti ja hyvässä hengessä. Palkkaus on neuvoteltavissa aikaisempi kokemuksesi huomioiden.

Työsuhde alkaa aluksi vuokratyösuhteena, jonka jälkeen sinun on mahdollista työllistyä yrityksen kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Työ on 1-2-vuorotyötä.

Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16:
Kalle Sulin: 050 597 6273 kalle.sulin@bolt.works
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1343586