Ravintolatyöntekijä, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme ravintolatyöntekijää Compass Groupille kesä-elokuun ajaksi

Etsimme energistä ja motivoitunutta ravintolatyöntekijää kesäkaudelle Joutsenon vastaanottokeskukseen. Työsuhde ajoittuu kesäkuusta elokuun loppuun saakka.
Työpaikka sijaitsee 20 km päässä Lappeenrannan keskustasta ja työaika sijoittuu maanantaista sunnuntaihin klo 8.00-18.30 aikavälille.

Tehtävät:
Salaattien valmistus ja tarjoilu
Ravintolan tilojen puhtaanapito ja siisteys
Astioiden pesu ja keittiön yleinen avustaminen

Edellytykset:
Aikaisempaa kokemus ravintola-alalta
Kyky työskennellä itsenäisesti sekä tiimissä
Vuorotyövalmiutta sekä valmiutta viikonlopputyöskentelyyn
Suomen kielen taitoa
Hygieniapassi
Oma auto käytössä (julkinen liikenne ei kulje kohteeseen)

Tarjoamme:
Palkkaus osaamisesta ja kokemuksesta riippuen, noudattaen MaRaVa:n TES:iä, 11,38-13,00e/h
Mahdollisuuden kehittyä ravintola-alalla
Mukavan työympäristön ja tiiviin työyhteisön
Työtunteja 75 h/ 3 viikkoa.

Mikäli olet valmis tarttumaan monipuoliseen ja vastuulliseen tehtävään Compass Groupin ravintolassa, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa eezy.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.
Jos sinulla on kysyttävää tästä työpaikasta, olethan yhteydessä matalalla kynnyksellä. Tavoitat halutessasi meidät soittamalla 040 307 5600 (arkisin klo 8-16) tai sähköpostilla lappeenranta.eezy@eezy.fi .

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy - eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/520540191