Kokenut kylmälaiteasentaja / Asennuspäällikkö, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2024
  • Hae viimeistään 9.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme ammattitaitoista kylmälaiteasentajaa. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja työsuhde on vakituinen. Tehtävässä tulet aloittamaan työsi kentällä jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus edetä työnjohdollisiin tehtäviin yrityksen kasvamisen myötä.

Odotamme sinulta kokemusta sekä ilmalämpöpumppujen, että vesi-ilmalämpöpumppujen asennuksista. Lisäksi odotamme tahtoa ja mielenkiintoa työnjohdollisiin tehtäviin sekä mahdollista kokemusta tarjouslaksennasta.

Asiakkaamme edellyttää:

Kokemusta kylmälaiteasennuksista
      Soveltuvaa koulutusta
      Kylmäainepätevyyksiä
      Kokemusta ILP- ja VILP-huollosta
      Kiinnostusta työnjohdollisiin tehtäviin

Asiakkaamme tarjoaa:

Vakituisen työpaikan
      Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät
      Mahdollisuuden edetä uralla
      Kilpailukykyisen palkkauksen
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kauttatai sähköpostitse osoitteeseen prorekrytointi@henkilostomestarit.fi. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. http://www.henkilostomestarit.fi/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://mestarit.likeit.fi/apply/14166023