Vastaava työnjohtaja, Pirkanmaa/Keski-Suomi, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2024
  • Hae viimeistään 9.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakasyrityksellemme vastaavaa työnjohtajaa infrarakentamisen pariin Pirkanmaan / Keski-Suomen alueelle. Kyseessä on suorarekrytointi, eli tulet työllistymään suoraan asiakkaan kirjoille. Yritys on erikoistunut infrarakentamisen kaikille sektoreille ja toimii valtakunnallisesti.

Vastaavana työnjohtajana tulet vastaamaan operatiivisesta johtamisesta työmaiden aloituksesta luovutukseen. Omien hankkeiden osalta tule osallistumaan tarjouslaskentaan.

Vastaat rakennustöiden johtamisesta sekä urakan teknisestä ja laadullisesta toteutumisesta. Vastuualueenasi on projektinhallinta, työnsuunnittelu, aikataulutus sekä projektiorganisaation ohjaus ja valvonta. Työturvallisuus on sinulle itseisarvo, josta et tingi. Toimit esihenkilönä ja ohjaat työmaaorganisaation kohti yhteistä päämäärää. Tulet osallistumaan yrityksen kehityshankkeisiin, jolloin sinulla mahdollisuus vaikuttaa yhtiön toimintaan.

Hakijoilta edellytämme:

Soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rak.mestari tai insinööri)
      Aikaisempaa työkokemusta vastaavana työnjohtajana tai työmaapäällikkönä toimimisesta infrarakentamisessa
      Kykyä hahmottaa isommatkin kokonaisuudet sekä priorisointi
      Vastuullista sekä ahkeraa työotetta

Asiakasyrityksemme tarjoaa:

Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
      Hyvät työvälineet suoriutumiseen
      Mielenkiintoiset työkohteet
      Kilpailukykyisen palkkauksen

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta tai sähköpostilla osoitteeseen prorekrytointi@henkilostomestarit.fi otsikolla VASTAAVA TYÖNJOHTAJA, INFRA. Huomioithan, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

Käy myös katsomassa työntekijävideomme suorarekrytoinnista https://youtu.be/7OEcTxcQSTI

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. http://www.henkilostomestarit.fi/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://mestarit.likeit.fi/apply/14229937