Varhaiskasvatuksen opettaja, Hösmärinpuiston päiv, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Päiväkodissamme on 1.8.2024 alkaen 4 eri ryhmää, joista yksi ryhmistä on esiopetusryhmä. Hösmärinpuistossa on alkamassa syksyn 2024 aikana päiväkodin laajennusremontti, ja sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kehittämään ja luomaa täysin uutta varhaiskasvatusyksikköä.

Työyhteisömme on positiivinen, kannustava ja innostunut. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä laadukkaan pedagogisen varhaiskasvatuksen parissa mukavassa työilmapiirissä sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä. Meille on tärkeää, että sitoudumme työskentelemään positiivisen pedagogiikan ajatusten mukaisesti ja huomaamme toisissamme sekä pienissä arjen hetkissä hyvät asiat.

Hösmärinpuiston päiväkodin lapset "haluaisimme sellaisen aikuisen tänne töihin: joka leikkii meidän kanssamme, osaa askarrella ja jumpata. Sellainen, joka rakentaa legoilla. Sellainen, jonka syliin voi mennä ja joka lukee meille. Sellainen aikuinen, joka menee mun kanssa retkelle metsään ja pelaa ja leikkii".

Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti.

Tarjoamme sinulle mentorointiohjelmamme tuen aloittaessasi varhaiskasvatuksen opettajan työt. Mentorointiryhmän tuella espoolainen varhaiskasvatus tulee sinulle tutuksi ja opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja osaamisesi. Samalla saat aineksia omaan ammatilliseen kasvuun ja työhyvinvointiin. Pääset keskustelemaan kokeneen mentorin kanssa uran alkuvaiheeseen liittyvistä iloista ja haasteista, ja tutustut myös muihin varhaiskasvatuksen opettajina aloitteleviin kollegoihin.

Hösmärinpuisto sijaitsee Espoon keskuksen lähellä Sunassa hyvin kulkuyhteyksien päässä.
Lähiympäristöstä löytyy kirjasto, asukaspuisto sekä keskuspuisto

Työpaikan nimi ja osoite: Hösmärinpuiston päiväkoti, Hösmärinahde 5, 02760
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti kelpoisen, tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme huumoria, sinnikkyyttä ja kekseliäisyyttä arjen vaihtuvissa tilanteissa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!
Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan. Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1083-24/fi_FI