Timlärare i huvudsyssla i finska i grundskolan, S, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Beskrivning av jobbet: Timlärare i huvudsyssla i finska

I Storängens skola arbetar vi för en trygg miljö där eleverna kan utvecklas som sociala och empatiska människor. Vår undervisning och fostran bygger på en positiv människosyn. Vi vill väcka intresse för inlärning och ge alla elever goda baskunskaper. Samarbetsförmåga, eget tänkande, kreativitet och förmåga att uttrycka sig betonas. Skolan arbetar också aktivt för tydliga ramar i skolvardagen.

En kunnig och engagerad personal, elever som uppmuntras att vara delaktiga och ett gott samarbete med vårdnadshavarna utgör grunden för utvecklingen av vår skola.

Storängens skola arbetar på två adresser. Åk 1-6 arbetar på Rektorsgränden 4 där också Storängens daghem och förskola har sin verksamhet, medan åk 7-9 i huvudsak har sin undervisning på Esboviksvägen 10.

Skolans namn och adress: Storängens skola, Esboviksvägen 10

Arbetstid enligt UKTA

Det ledigförklarade jobbet är ett tjänsteförhållande.

Tjänsteförhållandet börjar 1.8.2024.

Behörighetskrav: Ämneslärarbehörighet i finska för grundskolan
Lärarbehörigheterna fastställs i enlighet med förordningen nr 986/98 om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet.
En lärare som undervisar i den grundläggande utbildningen skall ha utmärkt förmåga att använda skolans undervisningsspråk i tal och skrift.

Vi förutsätter:
Den som anställs skall visa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen.

Vi värdesätter intresse för att arbeta för en enhetlig lärostig genom hela grundskolan. Viktigt är också intresset för att tillsammans med kollegerna utveckla skolans arbetssätt och pröva på nytt, samt en förmåga att se nya möjligheter t.ex. gällande lärmiljöer, elevdelaktighet, digitala arbetssätt m.m.

Vårt kollegium värdesätter en positiv inställning och ett lösningsinriktat förhållningssätt i skolans vardag.

På Esbo stad är alla dina arbetsdagar meningsfulla: du förbättrar invånarnas vardag!

Vi uppskattar ditt kunnande och uppmuntrar dig att upprätthålla och utveckla din yrkeskunskap. Vi möjliggör detta genom att erbjuda mångsidig fortbildning, och vi stöder till exempel studier i finska. Vi erbjuder dig även goda personalförmåner för bland annat lunch, motion och kultur samt arbetsresor och vi kan hjälpa dig att få tag på en hyresbostad. Vi har förbundit oss vid att förverkliga likabehandling och mångfald i vår arbetsgemenskap. Vi vill anställa yrkesutbildade personer i olika åldrar och av olika kön, som tillhör till olika språk-, kultur- och minoritetsgrupper.

Du kan också fråga om förhållandena på arbetsplatsen (till exempel om du har särskilda behov) anonymt. Skicka dina frågor till keha.rekrytointi@espoo.fi. Vi utreder saken utan att avslöja din identitet för chefen.

Läs mer om meningsfullt arbete: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry_sv/WebView/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:etunimi.sukunimi@espoo.fi