LVI-asentaja, Laatukaasu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Palkkaus: 2200-3200€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
HOX! LVI-alan ammattilainen tai alalle juuri vaihtanut, onko uusi työpaikka haussa?

Olemme nuori, nopeasti kasvava kaasualan yritys Pirkanmaalta ja haemme nyt motivoitunutta ahkeran asenteen omaavaa kaasuasentajaa/kaasuasentajan alkua. Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta LVI-asennuksista, mutta kaasuun liittyvät seikat opetamme.

Työt vaihtelevat pienten asennus-/huoltotöiden ja suurempien urakkakohteiden väillä. Työnkuvaan kuuluu niin kuluttajien ja ravintoloiden neste- ja maakaasulaitteiden kuin teollisuuden ja terveydenhuollon kaasujen asennusta/huoltoa. Työtä tehdään yksin, työparin kanssa tai pienessä tiimissä.

Työtä tehdään yrityksen asiakaskohteissa, joten toivomme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä ottaa asiakas huomioon työtilanteissa. Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Kanta-Hämeen alueella. Työ on satunnaisesti myös reissuluonteista. Työn luonteen vuoksi B-ajokortti vaaditaan ja työturvallisuus- ja tulityökortti katsotaan eduksi. Työ on vakituinen.

Tarjoamme sinulle kaikki pienen yrityksen edut ja mahdollisuudet:
-Kattavan ja porrastetun perehdytyksen
-Mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua kaasualan ammattilaiseksi
-Monipuoliset työtehtävät
-Kattavan työterveyshuollon
-Hyvät työsuhde-edut (esim. liikunta- ja kulttuurisetelit, hammashoitoetu)
-Helposti sovittavat vapaat
-Mahdollisuuden vaikuttaa työnkuvaasi
-Työkokemukseesi perustuvan lähtöpalkan (2200-3200€)

Jos kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoin työnpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Yhteyttä voit ottaa itsellesi luonnollisimmalla tavalla: sähköpostitse, viestitse/whatsapp tai soittaen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:roberto@laatukaasu.fi