Tietoturva-asiantuntija, OpSec Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 9.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vahvistamme IT-joukkuettamme - etsimme tietoturva-asiantuntijaa!

Haemme tietoturva-asiantuntijaa toteuttamaan asiakkaidemme tietoturvallisuuden kehitystoimia. Työ koostuu asiakkaille tehtävistä tietoturvallisuuden suunnittelu- ja kehittämisprojekteista sekä käytännön toimenpiteistä, joilla tietoturvallisuutta toteutetaan ja ylläpidetään.

Opsec Oy:n tärkein tehtävä on luoda asiakkailleen tehokas, toimiva ja turvallinen IT-ympäristö tuottamalla heille tietohallinnon, tietoturvan ja tietosuojan johtamis- ja asiantuntijapalveluita sekä ylläpito- ja tukipalveluita. Meille on myönnetty tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän sertifikaatti standardin ISO/IEC 27001:2013 mukaisesti. Lisäksi meiltä löytyy turvallisuusalan elinkeinolupa rikoksen paljastamiseen johtavaan IT-tutkintaan.

Opsec Oy kuuluu Rauhala Yhtiöt Oy:n konserniin. Rauhala Yhtiöt on 1991 perustettu suomalainen perheyritys. Lue lisää historiastamme täältä: https://www.rauhala.fi/perhe

Toimintamme perustuu luottamukseen, rehellisyyteen ja kumppanuuteen. Uskomme, että saavutamme halutut tavoitteet ryhmällä, joka koostuu osaavista, sitoutuneista ja hyvin yhteen toimivista yksilöistä. Arjessa meille on tärkeää asiakkaiden auttaminen, osaamisen jakaminen ja toisista välittäminen. Työntekijämme ovat tärkein voimavaramme, josta huolehdimme tarjoamalla mm. hyvin kattavat terveydenhuollon palvelut ja vakuutukset.

Tietoturva-asiantuntijana työpäiväsi tulevat koostumaan esimerkiksi näistä tehtävistä:
tietoturvavaatimusten tunnistaminen
tietoriskien hallinta
tietoturvasuunnitelmien ja -ohjeistusten laadinta, sekä näiden kouluttaminen asiakkaille
tietoturvallisuustoiminnan seuranta
Tehtävässä pääset tekemään laajasti yhteistyötä tietohallinto- ja tietosuojatiimiemme kanssa.

Tehtävässä menestymiseksi sinulla tulisi olla kokemusta tietoturvallisuuden hallinnasta tai tietoturvavastuullisista tietohallinnon tehtävistä. Arvostamme erityisesti ISO27001 -standardin tuntemusta, sekä kokemusta siihen perustuvan tietoturvanhallintajärjestelmän parissa työskentelystä. Tietoturvaa koskevan lainsäädännön, kuten NIS2:n tuntemus ja laaja-alainen kiinnostus tietoturvallisuuteen helpottaa tehtävän omaksumista. Tehtävän painotus on tietoturvan hallinnollisissa tehtävissä, joskin tietotekninen osaaminen antaa valmiuksia suunnitella ja ratkaista käytännön tietoturvaratkaisuja asiakkaille sekä helpottaa vuoropuhelua sidosryhmien kanssa.

Etsimältämme henkilöltä löytyy esimerkiksi alempi korkeakoulututkinto tietotekniikan tai tietojenkäsittelytieteen alalta. Arvostamme tietoturvasertifiointeja kuten CISSP ja CISA, mutta ne eivät ole tehtävää haettaessa välttämättömiä. Pääasia on, että halukkuutta näiden suorittamiseen löytyy.

Meiltä saat käyttöösi laajan asiantuntijatuen ja hyvät, toimivat työvälineet sekä prosessiohjeet. Mielenkiintoasi pitää taatusti yllä monipuolinen ja erinomainen asiakaskuntamme. Etsimme hyvillä viestintätaidoilla varustettua tiimipelaajaa, joka taitaa sekä suomen että englannin kielen. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Sijaintisi voi olla päätoimipaikkamme läheisyydessä Seinäjoen talousalueella, tai missä päin suomea tahansa. Meillä voit työskennellä toimistolla, etänä tai hybridinä.

Hakemuksen voit toimittaa alla olevan linkin kautta:
https://www.opsec.fi/fi/yritys/avoin-tyohakemus/

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa liiketoimintajohtajamme
Mika Lindberg
mika.lindberg@opsec.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.opsec.fi/fi/yritys/avoin-tyohakemus/