Päiväkodin johtaja, Touhula Varhaiskasvatus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme päiväkodin johtajaa Touhula Metsokankaalle ja Touhula Oulunsaloon, Ouluun.

Touhula Oulunsalo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Lentokentäntien läheisyydessä. Liikunta on tärkeä osa varhaiskasvatuksen arkea, retkeilemme viikoittain viikoittain metsässä, puistoissa, liikuntapaikoilla tai Vihiluodon rannalla. Meille Touhula Oulusalossa on on tärkeää sujuva ja avoin tiedonkulku vanhempien ja päiväkodin välillä. Vaihdamme päivittäin kuulumiset vanhempien kanssa niin aamulla päiväkotiin tullessa kuin iltapäivällä päiväkodista kotiin lähtiessä.

Touhula Metsokangas sijaitsee Metsokankaan alueella Oulussa. Päiväkotimme toiminnassa painottuu liikuntateeman lisäksi lasten omatoimisuus, lapsilähtöisyys sekä perhekeskeisyys. Me Touhula Metsokankaalla kuuntelemme lasten mielipiteitä ja toteutamme perheiden toiveita. Meillä on motivoitunut ja osaava henkilökunta, joka kehittää toimintaamme. Päiväkodissamme ryhmien yhteistyö toimii hyvin, ja kaikki aikuiset tuntevat koko talon lapset.

Päiväkodin johtajan työ edellyttää itseohjautuvaa ja vastuullista työotetta. Olet vastuussa päiväkotisi laadukkaan varhaiskasvatuksen toteutumisesta, asiakas- ja henkilöstötyytyväisyydestä, henkilöstöjohtamisesta ja toiminnan kannattavuudesta. Vastaat päiväkotisi arjen sujuvuudesta sekä toiminnan pedagogisesta sisällöstä. Toimit tiiviissä yhteistyössä aluejohtajan ja palvelupäällikön, sekä alueen muiden päiväkodin johtajien kanssa. Lisäksi saat työhösi tukea Touhulan tukipalveluilta.

Ensisijaisen tärkeä yhteistyöryhmä ovat päiväkotisi perheet sekä henkilöstö. Tiedostat, että varhaiskasvatuksessa työskentelemme perheiden kanssa tiiviissä yhteistyössä ja panostat asiakaspalveluun kohdatessasi uusia ja nykyisiä päiväkotisi perheitä. Tuet henkilöstösi loistamista omassa työssään ja mahdollistat heille sujuvan arjen päiväkodissasi. Työ on luonteeltaan hektistä ja täynnä muuttuvia tilanteita, mikä vaatii sinulta joustavuutta sekä erinomaisia ajanhallinta- ja organisointitaitoja. Hyvällä johtamisella on suuri merkitys päiväkotisi hyvinvointiin ja menestykseen ja olet valmis työskentelemään niiden eteen.

Kollegasi valitsevat Touhulan työnantajaksi, koska...

- me Touhulassa kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Päiväkodin johtajana pääset vaikuttamaan oman päiväkotinsa toimintaan ja sen kehittämiseen.

- pedagoginen vuosisuunnitelmamme Touhula Rytmi tukee varhaiskasvatuksen suunnittelua ja arviointia. Lisäksi päiväkodin johtajan vuosikello tukee hallinnollista työtäsi.

- panostamme huolella suunniteltuun perehdytykseen ja koulutusmahdollisuuksiin oman osaamisesi kehittämisen tukena.

- meillä on kattava kollegaverkosto ja sydämellinen työyhteisö, jossa jokainen voi kysyä neuvoa toiselta.

- Henkilöstöetujen lisäksi panostamme monipuolisesti päiväkodin johtajien työhyvinvointiin, josta kerromme mielellämme lisää haastattelussa.

Odotamme sinulta...

- kokemusta esihenkilötyöstä tai erittäin vahvaa valmiutta ja motivaatiota pistää itsesi likoon kehittyäksesi erinomaiseksi päiväkodin johtajaksi.

- varhaiskasvatuslain mukaista kelpoisuutta päiväkodin johtajan tehtävään.

- innostavaa asennetta ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja.

- jämäkkyyttä ja paineensietokykyä toimia haastavissakin tilanteissa.

- voimassa olevan rikosrekisteriotteen esittämistä, siten kuin Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttää. Työsopimus on ehdollinen hyväksyttävän rikosrekisteriotteen esittämiseen saakka. Työsopimus on ehdollinen hyväksyttävän rikosrekisteriotteen esittämiseen saakka.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/paivakodin-johtaja/D435R0