Ravintolan tarjoilija, Ravintola Satama, Puumala, Sky-Bar oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Palkkaus: 12,77€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kesätöihin Puumalaan:
Palkkaamme kokkeja, tarjoilijoita, baarimikkoja, kahvilatyöntekijöitä ja tiskareita
Meillä Saimaan rannalla sydämellinen ja ammattimainen työote on tärkeä osa asiakaskokemusta - mukava kesätunnelma tarttuu puolin ja toisin!
Työtehtävät edellyttävät oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä, ystävällisyyttä ja huolellisuutta kiireessäkin. Ravintola-alan koulutus ja työkokemus ovat merkittävä etu.
Työ alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja kestää tehtävästä riippuen 2-4 kk. Työ on kokoaikainen ja sisältää aamu- sekä iltavuoroja. Edellytämme hakijoilta vähintään 18v ikää. Ensisijaisesti palkkaamme alalla jo työskennelleitä sekä opiskelijoita. Osaan tehtävistä voimme palkata myös ensikertalaisia. Eduiksi lasketaan jos omaat jo hygienia- ja anniskelupassit.

Järjestämme maksuttoman majoituksen kauempaa tuleville tarvittaessa.

Ravintola Satama sijaitsee Puumalan kesän keskipisteessä. Herkullisen ruoan ja virvokkeiden äärellä kohtaavat veneilijät, mökkeilijät sekä paikalliset. Menun pääpaino on burgereilla ja lankkupizzoilla. www.ravintolasatama.com

Ravintola Hovi - Bar & Food uudistui keväällä 2020. Puumalan suosituin ravintola palvelee ympäri vuoden tarjoten lounasta, monipuolisen ruokalistan sekä viihdettä. Iltaa voi viettää niin bingon, karaoken kuin esiintyjienkin tahtiin. Viihtyisän bistron ruokalistalle kuuluvat pihvien ja kalaruokien lisäksi gourmet-burgerit ja -pizzat. www.ravintolahovi.com
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.saimaa.holiday