Talouspäällikkö, Ellego Powertec Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
ELLEGO on suomalainen tehoelektroniikan ratkaisujen ja vaativien varaaja- ja virransyöttöjärjestelmien tekijä. Haluamme olla asiakkaidemme kehityksen mahdollistaja, joka näyttää tietä koko toimialalle.
Me tarjoamme ratkaisuja tekijältä tekijälle, tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa toimien. Tekemisemme ytimessä ovat innovaatiot ja ongelmanratkaisu. Olemme erikoistuneet huippuluokan teholähderatkaisujen suunnitteluun ja valmistamiseen lentokenttävalaistuksen, teollisuuden, energiasektorin sekä laiva- ja offshoremarkkinoiden tarpeisiin.
ELLEGOn ammattilaiset ovat helposti lähestyttäviä asiantuntijoita, joiden työlleen omistautuminen näkyy syvällisenä asiakasymmärryksenä. Meidän kanssamme työskentely on helppoa ja tuloksellista. Toimitilamme on Salossa ja asiakaskuntamme koostuu pääosin kansainvälisistä yrityksistä.

Etsimme nyt tiimiimme henkilöä hoitamaan talouspäällikön sijaisuutta.
Sijaisen tehtäviin kuuluvat
kirjanpito tilinpäätöksineen
palkanlaskenta
raportointi, budjetointi ja ennusteet
vero- ja vakuutusasiat
kiinnostus henkilöstöasioista ja niiden tuntemus katsotaan eduksi
Ellegossa toimii talousassistentti, joka hoitaa myynti- ja ostoreskontran kirjaukset ja maksatukset sekä muita toimistotöitä.
Tehtävä on juuri sinulle, jos sinulla on joustavuutta ja hyvät yhteistyötaidot, tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä kokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä.
Tarjoamme monipuolisen, itsenäisen ja vaihtelevan työn. Työkaluna päivittäisessä työskentelyssä on monipuolinen Lemonsoft-ohjelmisto. Lemonsoftin tunteminen katsotaan eduksi.
Jos kiinnostuit sijaisuudesta ole yhteyksissä Emmiin tai Sariin. Tehtävän organisointi voidaan tehdä myös joustavasti esim. osa-aikaisena tai tilitoimiston kautta/kanssa eriyttämällä esim. palkanlaskennan osuus tehtävästä.

Työn aloitusajankohta touko-kesäkuussa.
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen emmi.saarinen@ellego.fi. Kutsumme haastatteluun ja teemme valinnan sopivan hakijan löydyttyä
Lisätiedot:
Talouspäällikkö: Emmi Saarinen, p +358 405679815 / emmi.saarinen@ellego.fi
 COO: Sari Hammar, p. +358 405720497 / sari.hammar@ellego.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:sari.hammar@ellego.fi