Varhaiskasvatuksen sosionomi, Virtain kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Virtain kaupungin varhaiskasvatus hakee varhaiskasvatuksen sosionomia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2024 alkaen. Tehtävän sijoituspaikka työsuhteen alkaessa on Koivurinteen päiväkoti ja/tai sen erillisyksiköt.

Etsimme joukkoomme ammattilaista, jolla on vahva vasun tuntemus ja sen mukaisesti pedagoginen työote.

Varhaiskasvatuksen sosionomina tuet lapsen kasvua kohti aktiivista yhteisön jäsenyyttä. Vahvistat lapsen vertaissuhteita, hyvinvointia sekä osallisuutta osana lapsiryhmää. Työssäsi tärkeitä painopistealueita ovat myös perhetyön osaaminen, perheiden osallisuuden ja hyvinvoinnin vahvistaminen sekä lastensuojelun osaaminen.

Tehtävässäsi tärkeässä osassa on verkostoyhteistyö; yhdessä muun tiimin, erityisopettajan ja esihenkilöiden kanssa vahvistat inklusiivisen toimintakulttuurin toteutumista arjessa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, aktiivista työotetta ja joustoja arjen tilanteissa.

Tehtävä on Virtain kaupungin työsuhde. Palkkauksessa sekä muissa ehdoissa noudatamme kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta. Varhaiskasvatuksen sosionomin tehtäväkohtainen palkka on 2586,64e/kk. Työaikamuoto on yleistyöaika (38,25h/vko). Työsuhteessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/599232/fi_FI