Johtava asiantuntija, Valtioneuvoston kanslia
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 13.5.2024
  • Palkkaus: 5370-6050€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Valtioneuvoston kansliassa on haettavana johtavan asiantuntijan virka. Virka täytetään 1.8.2024 lukien tai sopimuksen mukaan. Virka on valtioneuvoston kanslian yhteinen ja se on sijoitettu valtioneuvoston hallintoyksikköön valtioneuvoston tietoturvallisuusryhmään.

Johtavana asiantuntijana osallistut valtioneuvoston kanslian sekä valtioneuvoston yhteisen tietoturvan ja siihen liittyvän varautumisen kehittämiseen. Toimit mielenkiintoisessa toimintaympäristössä, jossa mahdollistamme valtion ylimmälle johdolle niin julkisen kuin korkeasti luokitellun tiedon turvallisen käsittelyn. Olet teknisesti orientoitunut tiimipelaaja, joka edistää tietoturvallisen toimintakulttuurin kehittymistä valtionhallinnon näköalapaikalla.

Tehtävässäsi vastaat valtioneuvoston kanslian sekä valtioneuvoston ja sen ministeriöiden yhteisten ICT-palveluiden tietoturvan ja varautumisen kehittämisestä erityisesti teknisen tietoturvallisuuden näkökulmasta yhteistyössä kollegoidesi kanssa. Varmistat uusien käyttöönotettavien ja jatkuvassa palvelussa olevien tietotekniikkapalveluiden ja tietojärjestelmien tietoturvaratkaisuiden täyttävän vaatimukset. Osallistut tietoturva-asiantuntijana valtioneuvoston yhteisen tietojenkäsittely-ympäristön kehittämiseen. Tässä tehtävässä päävastuusi liittyvät keskeisimmin valtioneuvoston kanslian ja sen ministeriöiden pilvisiirtymän tukemiseen hybridiympäristössä. Vastaat osaltasi käyttöönotettavien ja käytössä olevien palveluiden, tietojärjestelmien ja prosessien tietoturvaratkaisuiden kehittämisestä. Osallistut myös valtioneuvoston tietoturvavalvonnan toteuttamiseen ja sen kehittämiseen. Työskentelet päivittäin tietoturvallisuuden vaatimustenmukaisuuden prosessien ja erityisesti niiden teknisen määrittelyn ja todentamisen parissa. Teet tiivistä yhteistyötä muiden asiantuntijoidemme ja sidosryhmiemme kanssa. Lisäksi osallistut tietoturvallisuuteen liittyvien harjoitusten valmisteluun ja toteuttamiseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/4557/fi_FI