Lääkäri perusterveydenhuollon vuodeosastoille, Med Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme alustavasti lääkäreitä perusterveydenhuollon vuodeosastoille kokoaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.6.2024-31.5.2025.

Työaika on arkisin klo 8-16 välillä, 38,25h/ viikko.

Mitä edellytämme hakijalta?

- Valmistunut lääkäri tai lääketieteen opiskelija (lk 4 tai lk 5)

Miksi ONNI?

Tarjoamme sinulle työpaikan vastuullisessa, kotimaisessa yrityksessä sekä Tradeka-konsernin henkilöstöedut (https://www.onnion.fi/rekrytointi/henkil%C3%B6st%C3%B6edut), joihin kuuluvat esimerkiksi tuntuvat alennukset Restelin ravintoloissa sekä edulliset hinnat Rela-hierojille. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä ammattitaitoisen henkilöstön kanssa.

ONNI on kotimainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yritys, jonka omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Toimimme julkisen ja kuluttajasektorin luotettavana kumppanina tarjoten laadukkaita sosiaali-, terveys- ja hoivapalveluita. Pyrimme alamme vastuullisimmaksi työnantajaksi ja tavoitteenamme on edistää hyvää työelämää sekä välittävää työyhteisöä vastuullisella toiminnallamme. Tarjoamme henkilöstöllemme kattavat Tradeka-konsernin henkilöstöedut ja sairauskassan. Missiomme on olla suomalaisten tinkimätön tuki arjessa ja elämän käänteissä. Lue lisää meistä verkkosivuillamme (https://www.onnion.fi/rekrytointi/kumppani)!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä helposti lomakkeen avulla jättämällä meille yhteystietosi. Lomakkeen täyttämiseen menee vain muutama minuutti, joten ota yhteyttä jo tänään!

Avainasiakaspäällikkö Jenni Riiheläinen puh. 041 731 7264
jenni.m.riihelainen@onnion.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.onnion.fi/jobs/4141678-laakari-perusterveydenhuollon-vuodeosastoille