Iltapäivätoiminnan ohjaaja, Jälkkäriohjaaja, Jyvälän Setlementti ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Jyvälä on pitkäaikainen ja monipuolinen alueellinen työllistäjä ja toimija, jonka toimialoja ovat opinto-, lapsi- ja nuoriso-, monikulttuurinen ja kansalaistoiminta sekä erilaiset hankkeet. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat rohkeus ja luottamus, paikallisuus ja yhteisöllisyys, yhdenvertaisuus ja oikeudenmukaisuus. Jyvälä on rento työnantaja, joka tukee työllistymistä ja ammatillista osaamista.

Haemme iltapäivätoimintaan ohjaajia alkaen 5.8.2024 toimintakaudelle 2024-2025.

Ohjaajan tehtäviin kuuluu ryhmän toiminnan ohjaaminen aamu- ja iltapäivätoiminnan perusteiden mukaisesti. Arvostamme oma-aloitteisuutta, työtä pelkäämätöntä ja positiivista asennetta sekä hyviä tiimityötaitoja.

Hakijalta edellytetään alalle soveltuvaa koulutusta. Eduksi katsotaan työkokemus iltapäivätoiminnasta ja kokemus erityistä tukea tarvitsevista lapsista sekä ryhmän hallinnasta ja mahdollinen erityisosaaminen kuten liikunta, musiikki, kädentaidot yms.

Meillä pidetään tärkeänä tiimin yhteishenkeä, työssä jaksamista ja työhyvinvointia. Oman hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi tarjoamme työntekijöille koulutusta ja säännöllisiä tiimitapaamisia.

Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisterilain 6.2 pykälän mukainen selvitys rikosrekisteristä. Palkka määräytyy sosiaalipalvelualan Tessin mukaan.

Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo toimitetaan 10.5.2024 mennessä Jälkkäritoiminnan koordinaattori Päivi Virtakalliolle, paivi.virtakallio@jyvala.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valintoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten olethan nopea. Jyvälän Jälkkärit toimivat neljällä eri koululla, Halssilassa, Kypärämäessä, Keltinmäessä ja Norssilla.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:paivi.virtakallio@jyvala.fi