Kokki, Kemin Matkailu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme a la carte kokkeja työhön ravintolaamme ensi talvikaudeksi. Lumihiutale ravintola toimii LumiLinna-alueen kokous- ja tapahtumatalon toisessa kerroksessa. Jäänmurtaja Sampo on yksi suomen legendaarisimmista matkailu elämyksistä.

Tule mukaan tiimiin loihtimaan makuelämyksiä vieraillemme eri puolilta maailmaa. Sinulla on intohimo ruoanlaittoon ja haluat tarjota asiakkaille vain parasta. Luomme elämyksiä ja miljöömme haastavat uudenlaiseen ja luovaan ajatteluun ja toimintamalleihin.

Keittiössämme valmistetaan menun antimia aamiaiselle, lounaspöytään, illallisiin, sekä cocktail-, kokous- ja saunatilaisuuksiin. Keittiön väki yhteistyössä salin henkilökunnan kanssa vastaa ravintolatoimemme laadusta ja palvelusta.

Odotamme sinulta oma-aloitteista, positiivista ja reipasta asennetta ja otetta työhön. Vuorotyö sopii elämääsi ja ymmärrät, että matkailu on alati muuntuva toimiala ja vaatii joustavuutta. Olet innostunut tiimityöntekijä ja toimit asiakaslähtöisesti. Sinulla on voimassa oleva hygieniapassi.

lisätietoja ja hakemukset rekry@experience365.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jussi.kovaniemi@experience365.fi