Ravintolan tarjoilija, Kemin Matkailu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kemin LumiLinnan Lumihiutale Ravintola hakee riveihinsä tarjoilijoita talvikaudelle. Lumihiutale toimii LumiLinna-alueen kokous- ja tapahtumatalon toisessa kerroksessa. Ravintola on avoinna läpi vuoden, palvellen talvikuukausina lähinnä kansainvälisiä matkailijoita ja muina vuoden aikoina niin paikallisia ruokailijoita, kuin kokousasiakkaita ja tapahtumajärjestäjiä.

Meillä saat tuoda omia näkemyksiäsi esille ja osallistua tuotteistamiseen ja toiminnan kehittämiseen. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, tilannetajua, oma-aloitteisuutta ja silmää estetiikalle ja siisteydelle. Suosittelet ja ehdotat, sekä annat oman panostuksesi ravintolan lisämyyntiin.

Tarjoamme monipuoliset ja elämykselliset kokouspaketit ja olemme uudistaneet konseptiamme ravintolassamme ja tuotamme tapahtumia ruuan ja kulttuurin parissa niin itse, kuin yhteistyössä eri tapahtumajärjestäjien kanssa.

Menumme uudistuvat sesongeittain ja pyrimme käyttämään mahdollisimman paljon lähialueen raaka-aineita. Tilamme taipuvat monenlaiseen tapahtumaan ja miljöö on valoisa ja raikas. Ravintolasta avautuu huikea merinäköala ja kesällä ravintolan palveluista saa nauttia myös isolla terassilla.

Jäänmurtaja Sampolla ja Arktiksen ravintolapalvelut tarjoavat talvikaudelle ravintola-, kahvila-, juoma elämyksiä kansainvälisille risteily asiakkaille. Risteilyn aikana asiakkaat nauttivat lounaan risteilyllä ja ravintolapalvelut ovat osa elämystä risteilyllä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jussi.kovaniemi@experience365.fi