Turun normaalikoulun lukion ja IB-lukion saksan j, Turun yliopisto
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Turun normaalikoulussa on haettavana

lukion ja IB-lukion saksan ja yläkoulun englannin kielen opettajan sijaisuus ajalle 1.8.2024-31.5.2025.

Tehtävään kuuluu lukion ja IB-lukion saksan kielen opetus, perusopetuksen yläkoulun englannin kielen opetus sekä opetusharjoittelijoiden ohjaus.

Edellytämme sinulta

Hakijalta edellytetään opettajan kelpoisuuden lisäksi hyvää opetustaitoa ja kahden vuoden päätoimista työkokemusta saksan/englannin opettajana valmistumisen jälkeen.

Toivomme sinulta

Toivomme hakijalta hyvää yhteistyötaitoa, kykyä toimia kansainvälisessä ja monikulttuurisessa ympäristössä, joustavaa asennetta työhön sekä halua työnsä jatkuvaan kehittämiseen.

Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössämme ja kannustammekin päteviä hakijoita taustasta riippumatta hakemaan avoimia tehtäviämme. Pätevien hakijoiden puuttuessa voimme täyttää tehtävän epäpätevällä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen opettajan sijaisuuden harjoittelukoulussa osana Turun yliopiston kasvatustieteiden tiedekuntaa ja sen opettajankoulutusta. Tehtävässä on hyvät mahdollisuudet kehittää ammatillista osaamista niin opettajan työssä kuin opetusharjoittelijoita ohjatessa. Opetustilat ja tarvittavat työvälineet ovat kunnossa.

Lue lisää meistä Tervetuloa meille töihin -sivulta, jossa lisää siitä mitä yliopisto tarjoaa työntekijälleen.

Palkkaus ja koeaika

Tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy yliopistojen harjoittelukoulujen palkkausjärjestelmän vaativuustasokartan tason 6 mukaisesti ollen 3732,01 euroa. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on työsuhteen alussa tyypillisesti 10 - 20 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Tehtävässä noudatetaan viiden kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista esitettävä työnantajalle nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Hakuohjeet

Hakemus tulee jättää viimeistään 10.5.2024 klo 16 yliopiston sähköisellä hakulomakkeella. Hakemukseen tulee liittää CV, todistusjäljennökset suoritetuista tutkinnoista, motivaatiokirje ja muut hakijan pätevyyttä ja kelpoisuutta osoittavat asiakirjat.

Ilmoitus on luettavissa osoitteessa Avoimet tehtävät Turun yliopistossa ! Turun yliopisto (utu.fi)

Linkki sähköiseen hakulomakkeeseen löytyy tämän ilmoituksen yläosasta kohdasta "Hae tähän työpaikkaan".

Lisätiedot

Lukion rehtori Katrina Vartiainen, p. 0400831009, s-posti katrina.vartiainen@utu.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/turun-normaalikoulun-lukion-ja-ib-lukion-saksan-ja-ylakoulun-englannin-kielen-opettajan-sijaisuus/ZQXg7v