Sosiaalialan ohjaaja, Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 24.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Nuutin asunnoille Jyväskylän Palokkaan. Työsuhde alkaa 1.7.2024 tai sopimuksen mukaisesti. Työ asumispalveluyksiköissämme on monipuolista, sisältäen kehitysvammaisten ja autisminkirjon aikuisten aktiivista sekä yksilöllistä päivittäisten toimintojen ohjaustyötä, asiakaslähtöisellä henkilöstöresursoinnilla. Ohjaajan työnkuva mahdollistaa asiakkaidemme yhdenvertaisuuden sekä itsemääräämisoikeuden toteutumisen ja kehittämisen. Työskentely asumispalveluyksiköissämme on kaksi- tai kolmivuorotyötä. Priorisoimme työvuorosuunnittelussa joustavuuden sekä mahdollisuuden työ- ja vapaa-ajan yhteen sovittamiseen. Meillä voit sopia myös työaikapankin käytöstä.

Pidämme arvossa koulutus- ja kehittämismyönteisyyttämme: järjestämme työtehtävässä suoriutumisen tueksi monipuolisen perehdytyksen, sekä erilaisia kattavia sisäisiä koulutuksia, esimerkiksi AVEKKI-, IMO- ja autismikoulutusta. Työsuhde-etuina tarjoamme monipuoliset työterveyspalvelumme, joustavan liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun 200€/v, sekä työvaaterahan 300€/v. Kehitämme parhaillamme myös erilaisia liikkumisen mahdollisuuksia työajalla toteutettavaksi. Edellytämme sinulta sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai ammattikorkeakoulututkintoa, sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Palkkaus (G20C) ja työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö on savuton työpaikka.

Jos etsit merkityksellistä työtä kehittämismyönteisessä ympäristössä, ota yhteyttä ja jutellaan lisää! Lähetä hakemuksesi osoitteeseen hr@ksvs.fi. Voit hakea tehtävää helposti ja suoraan myös hakulomakkeellamme osoitteessa: https://www.ksvs.fi/rekrytointi. Hakuaika on 24.5.2024 asti. Lisätietoja tehtävästä antaa Nuutin asuntojen yksikönjohtaja Tanja Vuorela, p. 040 561 9683 tai tanja.vuorela@ksvs.fi. Lisätietoa meistä löydät myös kotisivuiltamme www.ksvs.fi.

Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö on voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka tarkoituksena on edistää erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden elinolosuhteita yhteiskunnan tasavertaisina jäseninä ja kehittää palvelujärjestelmiä vastaamaan heidän tarpeitaan. Yhteiskunnallisena vaikuttajana pidämme yllä keskustelua vammaisten henkilöiden tasa-arvoisesta asemasta ja osallisuudesta. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat luotettavuus, ihmisarvon kunnioittaminen ja kehittyminen. Palveluntuottajana tarjoamme ympärivuorokautisia asumispalveluja, työ- ja päivätoimintaa sekä yksilöllisiin sopimuksiin perustuvia palveluja. Säätiö toimii kaikissa palveluissaan YK:n vammaisten ihmisoikeuksien mukaisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://www.ksvs.fi/rekrytointi