Erityisluokanopettajan virka, KEURUUN KAUPUNKI
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 22.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Virka sijoittuu Keuruun ala-asteen pienluokkien opetukseen. Oppilaita luokassa on tällä hetkellä perusopetuksen ylemmiltä vuosiluokilta 4-8. Jatkossa opetusta voi olla myös muilla vuosiluokkatasoilla.

Erityisopetuksella on koululla pitkät perinteet ja hyvät puitteet. Kyseinen opetus toimii uudehkossa koulurakennuksessa omassa kerroksessaan. Tilat mahdollistavat hyvin mm. joustavat opetusjärjestelyt, sujuvan eriyttämisen ja terapiatilojen tarjoamisen.

Henkilöstöresurssia on hyvin. Luokalla työskentelee erityisluokanopettajan lisäksi useita koulutettuja ja kokeneita koulunkäynninohjaajia.

Keuruu tarjoaa hyvät puitteet oppimiseen ja opettamiseen. Koulu sijaitsee Keuruun keskustassa, lähellä kaikkia keskeisiä liikuntapaikkoja: voimistelusalia, uimahallia, yleisurheilukenttää ja jäähallia. Näissä on mahdollisuus järjestää myös erityisliikunnanopetusta.

Työyhteisössämme arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä tarttua asioihin ratkaisukeskeisesti sekä positiivista ja kannustavaa työskentelyotetta oppilaiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Kelpoisuus antaa kehitysvammaisille erityisopetusta on myös henkilöllä, jolla on soveltuva korkeakoulututkinto ja erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot 60 op.

Virkaan valitun tulee toimittaa 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksi saamisesta lääkärintodistus (Laki kunnallisesta viranhaltijasta 304/2003) ja rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Muutoin päätös raukeaa.

Virantäytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Virkaa haetaan sähköisesti www.kuntarekry.fi -sivuston hakulomakkeella. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset pyydetään ottamaan mukaan mahdolliseen haastatteluun.

Hakuaikaa on jatkettu 8.5.2024 kahdella viikolla vähäisen hakijamäärän vuoksi. Aiemmin tulleet hakemukset otetaan huomioon täyttöprosessissa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/599193/fi_FI