Röntgenhoitaja, Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Palkkaus: 2706-2931€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluaisitko tehdä työtä korkeakouluopiskelijoiden terveyden, hyvinvoinnin ja opiskelukyvyn hyväksi?

Haemme röntgenhoitajaa iloiseen tiimiimme Helsingin Töölön palvelupisteeseen. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen alkaen 2.9.2024 tai sopimuksen mukaan. Työtä voi tehdä myös osa-aikaisesti, joten esitäthän hakemuslomakkeella toiveesi viikkotyöaikamäärästä.

Työnkuvaasi kuuluvat röntgenhoitajan tehtävät kuvantamisyksikössä. Teemme natiivikuvauksia, monipuolisia hammaskuvauksia (mm. kktt-tutkimuksia), ultraääni- ja spirometriatutkimuksia.

Asiakaskuntamme on mukavaa ja hoitoon sitoutunutta. Työskentelemme arkipäivisin, joten illat ja viikonloput ovat vapaa-aikaasi. Työaika asettuu yleensä klo 7.30-15.15 välille. Käytössämme on vuosityöaika, joka tuo hieman joustoa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen.

Me järjestämme huolellisen perehdytyksen ja säännöllistä koulutusta osaamisesi kehittämiseksi. Meillä on käytössä ePassi-virike-etu, jonka lisäksi järjestämme palvelupisteissä erilaista työhyvinvointia tukevaa toimintaa. Työterveyspalvelumme ovat kattavat.

Odotamme sinulta röntgenhoitajan tutkintoa. Huomioimme haussa myös lähiaikoina röntgenhoitajaksi valmistuvat hakijat. Katsomme eduksi aikaisemman vastaavan työkokemuksen sekä suomen kielen taidon lisäksi ruotsin ja englannin kielten taidon.

Työehtojen ja palkkauksen suhteen noudatamme AVAINTA ry:n ja Sote ry:n välistä työehtosopimusta. Palkkaryhmä on HOB, jolloin kokoaikaisen (38h 35min/ vko) hoitajan palkka on osaamisen mukaan 2706-2931 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan mahdolliset kokemuslisät.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja antaa vastaava röntgenhoitaja Niina Metsä-Simola, puh. 041 7308718 tai niina.metsa-simola@yths.fi.

Haethan tehtävää 19.5.2024 mennessä. Toivomme hakemuksia eri taustoista tulevilta sekä kaiken ikäisiltä ja sukupuolten edustajilta. Haastatteluja voidaan tehdä jo hakuaikana.

YTHS vastaa korkeakouluopiskelijoiden opiskeluterveydenhuollon palveluista sekä terveyden edistämisestä. Tuotamme palveluita lähes 290 000 opiskelijalle yli 1000 ammattilaisen voimin. Tavoitteena on taata laadukas opiskeluterveydenhuolto helposti ja nopeasti kohdennetun palveluvalikoiman, positiivisen asiakaskokemuksen ja osaavien ammattilaisten avulla. YTHS tunnetaan yhdenvertaisena, rohkeana ja välittävänä toimijana, joka tuottaa tehokkaasti sille annetut lakisääteiset tehtävät ja sopeutuu nopeasti toimintaympäristön muutoksiin. Opiskeluterveydenhuollon asiantuntijana YTHS:llä tehdään työtä, jonka tulokset näkyvät vuosien päähän. Lisätietoja: WWW.YTHS.FI.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/50f000a9-2500-4f3e-8d82-e414b27b9cb5