Kirjanpitäjä, Kirkon Keskusrahasto
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 17.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko olla osa yhdessä tekevää ja asiakaslähtöisesti palvelukeskusta uudistavaa porukkaa? Löytyykö sinulta innostuneisuutta uuden oppimiseen, halua olla mukana toteuttamassa pilotteja ja kehittämässä palvelukeskuksen prosesseja? Etsimme joukkoomme positiivisia, oma-aloitteisia ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettua tiimipelaajaa täydentämään työyhteisöämme.

Tarjoamme vakinaisen työn kannustavassa työyhteisössä. Heti alkuun saat kattavan perehdytyksen työhösi, ja työkaverisi ovat perehdytyksen jälkeenkin tukena arjen työssä. Työntekopaikka on Kirkon palvelukeskuksen Oulun toimipaikka ja meillä työskennellään joustavasti sekä etänä että toimistolla. Käytössämme on liukuva työaika, jolloin voit sovittaa työn elämäntilanteeseesi sopivaksi.

Voit olla opintojesi loppusuoralla, vastavalmistunut tai jo työkokemusta omaava rautainen osaaja. Toivomme kuitenkin, että sinulta löytyy jotain kokemusta erilaisista taloushallinnon, kirjanpidon tai reskontran työtehtävistä. Tehtävässä edellytetään soveltuvaa ammatillista koulutusta (esim. merkonomi, tradenomi), haussa huomioidaan myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat. Tehtävässä edellytetään hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa ja arvostamme, mikäli pystyt palvelemaan asiakkaitamme myös ruotsin kielellä.

Arvostamme hakijoilta

kykyä suhtautua haasteisiin ratkaisukeskeisesti
halua kehittää työskentelytapoja ja prosesseja
oma-aloitteista ja vastuullista toimintatapaa, sekä erinomaisia tiimityöskentelytaitoja
asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyä
hyvää tietoteknistä osaamista ja käytännön kokemusta taloushallinnon järjestelmistä

Tarjoamme sinulle

kattavan perehdytyksen tehtävääsi ja tiimin tuen
monipuolisen tehtävänkuvan, jossa pääset kehittämään työn tekemisen tapaa
kehittyvän ja kannustavan työyhteisön, missä tehdään työtä toisia tukien
innostavan ja monipuolisen työympäristön, jossa voit kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi säännöllisesti
joustavat etätyömahdollisuudet ja liukuvan työajan: viikoittainen työaika 36h 15min
kattavan työterveyshuollon, E-passin (liikunta, kulttuuri ja hyvinvointi) sekä ravintoedun toimipisteen
        sopimusravintolassa
KirVESTES:n mukaiset hyvät lomaedut ja työkokemuslisät

Me Kipassa haluamme olla tukemassa työntekijöitämme myös kasvuun ja erilaisiin urapolkuihin. Voit käydä tutustumassa Lotan uratarinaan Kipassa: https://kirkkorekry.fi/fi/tyoelamauutiset/uratarinat/palkitsevaa-asiantuntijaty%C3%B6t%C3%A4/

Olitpa sitten juuri alalle valmistunut/valmistumassa tai jo työkokemusta omaava taloushallinnon osaaja, pidät haasteista ja olet innostunut työskentelemään organisaatiossa, jossa on tekemisen meininki, hae meille töihin! Haastattelut (sis. kirjanpidon kirjallinen testi) aloitamme jo hakuaikana, joten toimi nopeasti.

Työsuhteen alussa sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 501 (peruspalkka 2 527,02 €/kk) mukaan, minkä lisäksi maksetaan kokemuslisää, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti www.kirkkorekry.fi (työavain 2290) sivuston kautta 17.5.2024 klo 15:00 mennessä.

Työ alkaa 1.6.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kirkkorekry.fi/tyoavain/2290/fi_FI