Palvelupäällikkö (kiinteistöhuolto), pääkaupunkis, Are Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 17.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Onko kiinteistöhuolto sekä asiakas- ja esihenkilötyö taitolajisi? Haluaisitko mukaan rakentamaan kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa Suomen isoimmassa talotekniikkayrityksessä? Jos kolahti, niin jatka lukemista. Kasvumme on jatkuvaa ja haemme nyt kiinteistöpalveluihimme kiinteistöhuollon palvelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Kohdetyypit ovat mielenkiintoisia toimistokiinteistöjä jotka sijaitsevat pääsääntöisesti Espoon Otaniemessä, mutta kohteita on myös Helsingissä ja Vantaalla.

Palvelupäällikkönä tekemisesi ydin on asiakaskiinteistöjen ylläpidosta vastaaminen. Organisoit kiinteistöjen ylläpitotöitä ja raportoit asiakkuuspäällikölle. Kehität ja teet tehokasta lisämyyntiä asiakkuuden arvon kasvattamiseksi. Toimit omassa tiimissäsi reilun kymmenen kiinteistönhoitajan kannustavana lähiesihenkilönä ja varmistat omalla johtamisellasi heidän onnistumisensa työssään.

Kiinteistöpalvelumme hoitavat mm. kauppakeskuksien, hotellien ja toimistokiinteistöjen taloteknisiä huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Vastuullamme on varmistaa asiakaskiinteistöjemme teknisen toimivuuden ja energiatehokkuuden lisäksi loppukäyttäjille miellyttävät olosuhteet.

Arvostamme tuloshakuisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja esihenkilötaitoja. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn sekä oman toiminnan suunnitteluun, organisointiin ja hallintaan. Pystyt vastaamaan tiimisi toiminnasta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Asiakaspalveluhenkisyys on sinulle itsestään selvä asia.

ARE Oy

ARE on suomalainen perheyritys, jolla on yli sadan vuoden kokemus talotekniikasta. Tarjoamme ratkaisuja ja palveluita kiinteistön koko elinkaarelle uudiskohteiden talotekniikkaurakoinnista, ylläpitoon ja huoltoon, huollosta modernisointiin ja korjausrakentamiseen. Tahdomme olla talotekniikan suunnannäyttäjä ja siksi kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Työskentelemme tiiviisti yhdessä asiakkaidemme kanssa löytääksemme parhaat ratkaisut, oli kyseessä sitten toimisto, hotelli, sairaala tai teollisuuslaitos. Tavoitteena on aina energiatehokkaat tilat ja tilojen käyttäjille miellyttävät sisäolosuhteet, kustannustehokkaasti toteutettuina. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaan Kaivokselassa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/palvelupaallikko-kiinteistohuolto-paakaupunkiseutu/8rqOwy