Teknisen kiinteistönhoidon palveluohjaaja, Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 23.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko motivoitunut ja ammattitaitoinen kiinteistöalan osaaja? Haemme nyt teknistä palveluohjaajaa mahtavaan joukkoomme Vantaan alueelle Vantin kiinteistöpalveluihin!
Kiinteistöpalveluiden tehtävänä on tarjota laadukkaita ylläpito- ja korjaus-, kuljetus- sekä aula- ja turvapalveluja eri kaupungin toimialoille. Meillä sinua odottaa iloiset ja vastuulliset työkaverit, joilla on hyvä yhteishenki.
Tehtävässäsi palveluohjaajana toimit palveluesihenkilön alaisuudessa ja hänen ohjauksessaan. Työtehtäviisi kuuluu kiinteistöhuollon palvelutuotannon suunnittelussa ja koordinoinnissa avustaminen, palvelukuvauksen mukaisen laadun valvonta ja raportointi, toimipisteiden kohdeohjeiden ja yhteistyökäsikirjojen ylläpito ja päivitys, työvuorosuunnittelun ja hyväksynnän avustaminen, rekrytoinnissa ja laskutuksessa avustaminen sekä kiinteistönhoitajien työskentelyn ohjaaminen kohteissa. Lisäksi toimit tarvittaessa sijaisena kentällä.
Etsimme henkilöä, jolla on kiinteistöhuollon koulutus, vähintään viiden vuoden työkokemus alalta sekä vähintään B-luokan ajokortti. Hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito on välttämätöntä tehtävän hoitamiseksi. Arvostamme myös hyviä tietoteknisiä taitoja, Mepco ja Quinyx -ohjelmistojen tuntemusta ja hallintaa sekä monipuolista osaamista kiinteistöhuollon työtehtävistä.
Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, joka on sitoutunut vahvasti asiakaslähtöiseen työskentelyyn. Arvostamme henkilöä, jolla on työhönsä ja työympäristöönsä kehittävä, joustava ja aktiivinen asenne. Lisäksi odotamme hyviä taitoja vuorovaikutuksessa, yhteistyössä ja asiakassuhteissa.
Tarjoamme sinulle Epassi Flexin jota voit käyttää liikuntaan, kulttuuriin, työmatkapalveluihin sekä hyvinvointipalveluihin.
Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.
Työaika on ma-pe pääsääntöisesti klo 7-15.09.
Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.
Tehtävässä noudatettava työehtosopimus on AVAINTES.
Tule mukaan tiimiimme ja ole osa paikallista yhteisöä!
Jätä hakemus pian, sillä aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Vantissa toiminta perustuu hyvän arjen luomiseen kaikille asiakkaillemme niin pienille päiväkotilapsille kuin vanhemmallekin väelle. Teemme tärkeää työtä vantaalaisten arjen onnistumiseksi ateria-, vartiointi-, puhtaus- ja kiinteistöpalveluissa. Meitä on noin 900 ja teemme työtämme asettaen ihmiset ensin, asiakkaat ja työntekijät, luoden asiakaskokemusta, joka yllättää positiivisesti ja valinnoissamme kannamme vastuuta ympäristöstä ja vantaalaisista. Tule mukaamme kehittämään meistä vielä parempia kumppaneita asiakkaille.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://vantti.fi/tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=398&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol