Ohjaaja (sairaanhoitaja), Itsenäistymiskodit Aava, Humana Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Itsenäistymiskodit Aavaan Jyväskylään

Humana Avopalvelut tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavia sosiaalialan avopalveluja lapsille, nuorille, perheille ja aikuissosiaalityön asiakkaille.

Millainen työ sinua odottaa?

Jyväskylässä, juuri remontoidussa kerrostalossa Kärpänkujalla Kivistössä, sijaitsevat Itsenäistymiskodit Aava sekä Auri (https://www.humana.fi/avopalvelut/avopalveluiden-yksikot/itsenaistymiskodit-aava-ja-auri-jyvaskyla/) ovat nuorten aikuisten aktiivisen asumiskuntoutuksen tukiasuntoyksikköjä. Aava ja Auri tarjoavat asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa asumisen tukea lastensuojelun jälkihuollon asiakkaille ja nuorille mielenterveyskuntoutujille sekä aikuissosiaalityön asiakkaille. Tarkoituksenamme on auttaa nuorta itsenäistymään tukien psyykkistä vointia, yhteiskunnallista osallisuutta sekä sosiaalisia suhteita. Työmme on kokonaisvaltaista ja osallistavaa. Tärkein tehtävämme on luoda luottamuksellinen suhde nuoriin.

Auttamisen kulttuuri on meille syy tulla töihin. Se kannattelee meitä hetkissä, joista kenenkään ei pidäkään selvitä yksin. Se on arjessamme joka päivä, kun asiakas tarvitsee aikaa tai kollega tukea. Meillä jokainen on merkityksellinen, ja osa yhteistä tarinaamme. Haluamme olla hyvä paikka työskennellä.

Nuoren kokemus kuntoutumisesta:

Työntekijöihin oli helppo rakentaa luottamuksellinen suhde, annettiin tarpeeksi aikaa ja tulin kuulluksi ja hyväksytyksi omana itsenä. Sen jälkeen oli helppo kertoa isoja asioita, joita ei ollut aiemmin käsitellyt. Omatyöntekijä keskustelut/toiminnat oli monipuolisia ja säännöllisiä, joka tuki kuntoutumista pitkäjänteisesti. Erilaiset ryhmät, tapahtumat ja reissut oli kivaa plussaa vaikeiden asioiden ja kuntoutumisen ohessa. Käytännön asioiden hoitamiseen sai aina pyydettäessä apua (esim. kela-asiat), joita oppi sitten tekemään itsenäisesti myöhemmin. Voinnin varmistelu päivittäin toi tunteen, että välitetään." Voit lukea lisää Humanassa työskentelystä ja hyvinvaikuttajistamme täältä! (https://www.humana.fi/tietoa-humanasta/hyvinvaikuttajat/)

Toimenkuvaasi kuuluu muun muassa nuorten psyykkisen voinnin tukemista, omatyöntekijäaikojen pitämistä, vuorokausirytmin tukemista, nuorten etujen valvomista sekä heidän auttamistaan arjen asioissa, esim. lääkehoidon tukemisessa ja kodinhoidollisissa askareissa. Lisäksi teet yhteistyötä eri tahojen kanssa, kuten sosiaalityö, oppilaitokset, mielenterveyspalvelut, työllisyyspalvelut ja Kela. Nuoren kanssa yhdessä asetetut tavoitteet, dialogisuus, uteliaisuus ja yksilöllisyys ohjaavat työtämme.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työ on kaksivuorotyötä, Itsenäistymiskodit Aavassa henkilökunta on paikalla joka päivä 7-20. Työn alkamisesta sovimme yhdessä kanssasi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle edellytykset tehdä työsi hyvin ja laadukkaasti, asiakas yksilöllisesti kohdaten. Monipuoliset ja haastavat tehtävät moniammatillisessa työyhteisössä, osaavat työkaverit ja kannustava työympäristö tulevat kaupan päälle.

- Koemme Humanassa erittäin tärkeänä tukea henkilöstömme kehittymistä ja uramahdollisuuksia. Omien kattavien sisäisten kouluttautumismahdollisuuksiemme lisäksi voimme neuvotella palkallisista koulutusvapaista sekä työnantajan osallistumisesta koulutuksesi kustannuksiin. Osaamisemme vahvistaminen on meidän kaikkien etu!

- Humanan työntekijänä olet oikeutettu kattavaan ja laajaan työterveyshuoltoon.

-
Epassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu on Humanassa 400 euroa vuodessa (työaikaehdon täyttyessä). Tällä edulla hankit heittämällä teatteriliput ja kuntosalikortit, tai piipahdat vaikkapa suuhygienistillä!

- Humanan pyöräetu tulee GoByBiken kautta (yli 6kk mittaisissa työsuhteissa). Halutessasi olet oikeutettu hankkimaan työsuhdepolkupyörän, jolla poljet kilometrejä vapaa-ajalla tai vaikka ihan töihinkin!

- Humanasta saat itsellesi arvovastuullisen työnantajan. Uskomme vahvasti mahdollisuuksiimme hyvinvaikuttaa ihmisiin ja yhteiskuntaan. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Lue lisää Humana eduista täältä! (https://ura.humana.fi/pages/miksi-hyvinvaikuttajaksi-humanaan)

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta sairaanhoitaja amk-tutkintoa sekä mielenterveystyön opintoja 20op. Voit myös suorittaa työn ohessa mielenterveystyön opintoja vähintään 20 opintopisteen verran (esim. oppisopimuksella), jos ne puuttuvat sinulta. Huomioimme haussa valmistuvat opiskelijat.

Lisäksi arvostamme kokemusta lastensuojelutyöstä, psykiatrisesta hoito- tai kuntoutustyöstä tai neuropsykiatrisesta työstä.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja sujuvia yhteistyötaitoja sekä pelkäämätöntä asennetta ja halua olla tukena arjessa turvallisena ja luotettavana aikuisena. Sinulta löytyy jämäkkyyttä, joustavuutta ja positiivista tekemisen meininkiä. Toivomme, että uuden oppiminen on sinulle luontevaa ja kykenet huolehtimaan työstäsi myös itsenäisesti.

Seuraavaksi olisi hienoa kuulla sinusta!

Hae tehtävää helposti mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.5.2024. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana!

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä toiminnanjohtaja Jani Nyyssöseen p. 0447143981 tai sähköpostilla jani.nyyssonen@humana.fi.

Huomioithan, että tietoturvasyistä emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Jätä oma hakemuksesi suoraan hakulinkkimme kautta.

Humana (https://www.humana.fi/) on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.humana.fi/jobs/4096197-ohjaaja-sairaanhoitaja-itsenaistymiskodit-aava