Sairaanhoitajan sijaisuus Turun Validia-talo, Validia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 17.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan luomaan yhdessä elämäsi tarinaa. Haemme sairaanhoitajaa perhevapaan sijaisuuteen Turun Validia-taloon.

Uusi suunta uralle vammaistyöstä! Sairaanhoitajana työskentelet yksikössämme osana moniammatillista tiimiä tuoden oman ammattitaitosi osaksi arkeamme. Vammaistyö on monipuolista ja tuo vaihtelevuudellaan sopivasti haastetta työhön. Meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi ja huolehdimme, että saat rauhassa perehtyä työtehtäviisi.

Turun Validia-talolla työskentelee kaksi sairaanhoitajaa. Meillä on tärkeää aito ihmisen kohtaaminen ja kuntouttava työote. Asiakkaamme ovat kaikissa päivittäisissä toiminnoissaan hoivaa ja apua tarvitsevia vammautuneita ja liikuntarajoitteisia henkilöitä, joiden hoitotyön asiantuntijana toimit. Työtäsi ohjaa asiakkaan toteuttamissuunnitelma.

Toimit siis toisen sairaanhoitajamme työparina, ja vastuullasi on lääkehoidon suunnitelmallinen toteuttaminen ja sisällön kehittäminen sekä verkostoyhteistyö. Työhön kuuluu yksittäiset hoitotoimenpiteet asiakkaidemme asunnoissa, mutta muuten työt tehdään omassa työhuoneessa, jossa työparisi on seinän toisella puolella. Sairaanhoitajana varmistat asiakkaan toimintakykyä ja terveyttä ylläpitävän sekä edistävän toimintamallin toteutumisen. Tehtävä ei sisällä hoivatyötä. Turun Validia-talon sairaanhoitajat perehdyttävät ja tarvittaessa kouluttavat yksikön muuta henkilöstöä ja voivat toimia opiskelijoiden ohjaajina.

Saat rakentaa tehtävää omannäköiseksesi ja sinulla on vapaus suunnitella työpäiväsi ja työaikasi itsellesi sopivaksi. Tehtävä on yhden vuoden määräaikainen perhevapaan sijaisuus alkaen touko-kesäkuusta 2024. Työ on kokopäivätyötä ja painottuu arkiaamuihin.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi! Voit olla yhteydessä rekrytointiimme arkisin puh. 044 4784577 tai rekry@validia.fi.

Kupittaanpuiston laidalla sijaitsevaan yksikköömme on helppo tulla niin pyörällä, julkisilla kuin omalla autollakin. Tutustu yksikköömme ilmoituksen alla olevasta linkistä.

Tarjoamme sinulle
- Perehdytyksen osaamisesi mukaan
- Ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen
- Kilpailukykyisen palkkauksen työehtosopimuksen mukaan
- Mahdollisuuden palkan korottamiseen vastuun lisääntyessä, joka tapahtuu osaamisen ja näyttöjen kautta
- Alennuksia eri yhteistyökumppaneilta, työsuhdepolkupyörän sekä liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun
- Koulutusmahdollisuuksia
- Työkykypainotteisen ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon vakituiselle henkilöstölle

Toivomme sinulta
- Aitoa kiinnostusta vammaistyötä kohtaan
- Tartuntalain mukaista rokotussuojaa (lisätietoja yhteyshenkilöltä)
- Sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkintoa sekä Valviran laillistusta
- Positiivista ja iloista asennetta
- Halua oppia uutta ja ottaa vastuuta

Hae osaksi Turun Validia-talon tiimiä jo tänään! Huomioithan, että käsittelemme vain hakulomakkeen kautta tulleet hakemukset. Haastattelemme hakijoita hakuajan puitteissa, ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaikaa on 17.5. saakka. Lisätietoja antaa yksikönjohtaja Anna Huttunen, puh. 044 4650554 tai sähköpostitse anna.huttunen@validia.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.validia.fi/jobs/4138160-sairaanhoitajan-sijaisuus/applications/new